IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2011, 10:39   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Binası İçin 58 Milyon Lira Gerekiyor




İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka'daki hizmet binasının tamamlanabilmesi için 57 milyon 820 bin liraya daha ihtiyaç olduğu bildirildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bozyaka'daki hizmet binasının tamamlanabilmesi için 57 milyon 820 bin liraya daha ihtiyaç olduğu bildirildi. Yapımına 2000 yılında başlanan ancak ödenek yokluğu sebebiyle 11 yıldır bitirilemeyen bina için 63 bin 532 metrekarelik alanda, 11 metrelik temel çukuru açılmıştı. İnşaatın uzun yıllar başlatılmaması üzerine çukurun tehlikeli olduğu gerekçesiyle İzmir Valiliği ve İl Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçerek, çökme ihtimaline karşı sadece üç katın su basmanına kadar olan bölümleri tamamladı. Bundan sonraki kısımların akibeti ise belirsiz kaldı. Bütün İl Emniyet teşkilatının tek noktadan hizmet vermesini sağlayacak binanın tamamlanabilmesi için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 49 milyon 92 bin 788 lira ve Kdv talep etti.

İnşaatın son durumu hakkında bilgi veren yetkililer, şunları kaydetti: "A, B, C, D, E, F ve G blokları ve üçüncü Bodrum katıyla H blok ve ikinci Bodrum katının betonarme karkasları bitti. Bodrum kat dış perde betonları tamamlandı. Su basmanı seviyesine gelen yol tarafındaki kısımda, Bodrum perdelerinin dış yüzeyinde tecrit işlemleri ve dolgu imalatları yapıldı. Şu anda inşaatta faaliyet yok, sebebi ise ödenek olmaması. İşin mevcut durumuyla tasfiyesi halinde ikmal inşaatı için 2011 birim fiyatlarıyla Kdv hariç 49 milyon 92 bin 788 liraya ihtiyaç var. Bu konuda yatırımcı kuruluşa, resmî bildiri ve ödenek teminine esas cetvel doldurarak gönderdik. Şu ana kadar binanın yüzde 70 oranında fiziki gerçekleşmesini tamamladık.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
58, binası, emniyet, gerekiyor, için, il, izmir, lira, milyon, müdürlüğü, İçin, İl, İzmir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir Turizm İl Müdürlüğü (Eski PTT Binası) Ecrin Ege Bölgesi 0 15 Eylül 2011 22:43