IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2011, 10:09   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Değirmenci "Acınız Acımızdır"




Avcılar halkı Vanlı kardeşlerini unutmadı, Yardım Tırları törenle uğurlandı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Van' da yaşanan depremin acıları sarmak için yardım seferberliği başlattı. Daha bir hafta önce Avcılar Güneydoğu'dan gelen şehit haberiyle sarsılmıştı. Şehit acısının üzerinden atamayan Avcılar halkı bu kez Van'daki deprem haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Çünkü Depremin acısını en çok Avcılar halkı 1999 Marmara Depremiyle yaşamıştı. İşte bu yüzden kendi acısını unutup adeta bir seferberlik başlatarak Vanlı kardeşlerinin yardıma koştular. Bir hafta önce şehit cenazesinde Eyüp Çolakoğlu'nun resimlerini taşıyan genç kızlarımız, çocuklarımız annelerimiz bacılarımız bu kez yardım elini Van'a uzattılar.

Gece Gündüz demeden ellerindekini avuçlarındaki toplayıp Avcılardaki Yardım çadırına getirdiler. "Biz insanız. Aynı acıyı bizde yaşadık" diyen Avcılar halkının tercümanlığını yapan ve Van'daki vatandaşlarımızı çok iyi anladığını belirten Mustafa Değirmenci "Deprem Hepimizin ortak acısıdır. Avcılar halkı olarak Van' lı kardeşlerimizi en iyi anlayan bizleriz. Onların acısını hissediyoruz. Acınız acımızdır yüreklerimiz sizinle.. Avcılar halkı olarak yanlarındayız. Depremde ölen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

DEĞİRMENCİ DEPREM BÖLGESİNDE

Mustafa Değirmenci yardım toplamakla kalmayıp Van'a gitti. İstanbul'da 12 CHP'li Belediye Başkanı ile birlikte Van'a deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Değirmenci "Bu zor günde Van'a gittik Belediye başkanı arkadaşlarımızla onların acılarına ortak oldu. Elimizden gelen tüm fedakârlıkları yapacağız" dedi.

İstanbul'da belediyelerin başlattığı yardım seferberliğine ilği çığ gibi artıyor. Avcılar Başta olmak üzere birçok belediye yardım kampanyası başlattı. Yardım yapacak vatandaşlarının Belediyelerle irtibat kurmaları istendi.

İLK TIR UĞURLANDI

Avcılarda Yardım Merkezinde toplan envai çeşit malzeme Tır'la Van'a uğurlandı. Tır'ı dolduran Belediye çalışanları Belediye başkanıyla birlikte sevinç içinde yardım konvoyunu göndermenin gururunu yaşadılar.
Avcılar Belediyesinin Başlattığı yardım kampanyasına vatandaşlarımız akın etti. Yiyecek, içecek giyim yardımında bulunan vatandaşlar Yardım çadırı başta olmak üzere Belediye Çözüm Masasına hazırladıkları yardımları ulaştırdı. Yardım Yapmak isteyen vatandaşlarımızın 69562 20 -21 telefondan irtibat kurmaları istendi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acınız acımızdır, değirmenci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık