IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2011, 11:17   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gündüz Dağda Çoban, Gece Barda Playboy Olan İki Kişi 128 Kilo Esrarla Yakalandı




Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı bir dağ köyünde uyuşturucu madde esrar yetiştirip satan 4 kişilik çeteye yönelik operasyon düzenledi.128 kilo 898 gram esrar maddesi ele geçirilirken zehir tacirlerinden 2'sinin çobanlık yaptığı geceleri uyuşturucudan kazandıkları paralarda eğlence mekanlarında gezdikleri ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı bir dağ köyünde uyuşturucu madde esrar yetiştirip satan 4 kişilik çeteye yönelik operasyon düzenledi. 128 kilo 898 gram esrar maddesi ele geçirilirken zehir tacirlerinden 2'sinin çobanlık yaptığı geceleri uyuşturucudan kazandıkları paralarda eğlence mekanlarında gezdikleri ortaya çıktı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde esrar yetiştirip kentteki sokak satıcılarına dağıtım yapan bir grup olduğu bilgisine ulaştı. Araştırma başlatan ekipler, çete üyelerinin Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı bir dağ köyünde oturarak ve çobanlık yapan 35 yaşındaki Remzi O. ve 38 yaşındaki İzzet Y.'yi takibe aldı. İki kişinin orman içerisinde yetiştirdikleri dişi hint kenevirinden elde ettikleri esrarı 33 yaşındaki Tuncay K. ve 23 yaşındaki kardeşi İbrahim K. aracılığıyla Antalya'daki sokak satıcılarına dağıttırdıklarını belirledi. Polis 1 ay boyunca izlediği iki çobanı 22 kez gece kulübüne girerken tespit etti. Gündüz çobanlık yapan ve uyuşturucu yetiştiren ikilinin geceleri ise Antalya'ya gelerek eğlence merkezlerinde alkol alıp kadınlarla eğlendiğini belirledi.

Polis dün akşam saatlerinde yine köyden çıkmaya hazırlanan Remzi O. ve İzzet Y.'nin oturduğu eve operasyon düzenledi. Baskından önce sivil polisleri fark eden iki kişinin uyuşturucu maddenin bir kısmını orman arazisinde attığı ortaya çıktı. Eve gelip saklanan bu kişilerin gizli bölmelere koydukları esrarın kokusu hissedilmesin diye evin içine parfüm sıktığı belirlendi. Ancak Narkotik köpekleri 'Kortes' ve 'Taz' yaptığı aramalarda esrarı buldu. Polis ormanlık alana dökülen esrar maddesini de topladı.

Toplam 128 kilo 898 gram esrar maddesi ele geçirilinden uyuşturucunun dağıtımını yapan kardeşler Tuncay ve İbrahim K. ile birlikte çobanlar Remzi O. ve İzzet Y. gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Narkotik Suçlar Büro Amirliğine götürülen zehir tacirlerinin ifadelerinin devam ettiği açıklanırken ele geçirilen esrarın kriminal incelemenin ardından imha edileceği açıklandı.

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve yeni gözaltıların olabileceğini açıkladı

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
128, barda, coban, esrarla, gece, iki, kilo, playboy


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gece olan şeyler gündüz anlatılmaz! yoSun İslamiyet 0 18 Aralık 2010 11:32
gündüz ve gece Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Mart 2010 08:10