IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Zonguldak'tan Van'a Yardım (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/422167-zonguldaktan-vana-yardim.html)

aLya 28 Ekim 2011 11:33

Zonguldak'tan Van'a Yardım
 
Zonguldak'ta, sendika ve sivil toplum örgütlerinden oluşan Demokrasi Platformu'nun, depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeler kolilenerek Van'a gönderildi.20 civarında sendika ve sivil toplum örgütünün katkısıyla 4 gün önce merkez ve ilçelerde başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Zonguldak'ta, sendika ve sivil toplum örgütlerinden oluşan Demokrasi Platformu'nun, depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeler kolilenerek Van'a gönderildi.

20 civarında sendika ve sivil toplum örgütünün katkısıyla 4 gün önce merkez ve ilçelerde başlatılan yardım kampanyası sona erdi. Kampanyada çok miktarda yorgan, battaniye, katalitik soba, kadın pedi, çocuk kitapları, kışlık giyecekler ve kuru gıda maddeleri toplandı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri de hem kendi aralarında hem de hocalarından topladıkları paralar ile aldıkları çeşitli yiyecek ve giyecek malzemeleriyle kampanyaya katıldı. Toplanan yardımlar, dün akşam kamyonetlerle Zonguldak Maden Mühendisleri Odası'na getirildi. Yardım malzemeleri, burada kolilenip poşetlendi. İçinde ne olduğu da üzerlerine yazılan koli ve poşetler, 2 kamyona yüklenerek Van'a gönderildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net