IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ashriel

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2011, 12:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK bu kez trafik polisini hedef aldı




Terör şimdi de Osmaniye'yi vurdu. Öğrenci yurdu önünde görevli 3 trafik polisine PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. 2 polis şehit oldu, bir polis yaralandı. Kaçan teröristlerden biri çatışmada öldürüldü

OSMANİYE'deki olay dün 13.00 sıralarında Merkez Fakıuşağı Mahallesi Zorkun Yaylası yolunda meydana geldi. Araçla gelen ve 4 kişi oldukları sanılan PKK'lı teröristler yol üzerinde görevli 3 trafik polisine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda 49 yaşındaki Mehmet Ali Ünal ile 35 yaşındaki Vahap Alagöz olay yerinde şehit olurken, 1 polis memuru da ağır yaralandı.
Saldırganlar geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. Zorkun Yaylası'na doğru kaçan PKK'lılar, araçlarını Orman İşletme Müdürlüğü'nün yakınlarında terk ederek yaya olarak ormanın içine girdi. Jandarma ve Özel Harekat polis timleri de bölgeye sevk edildi. Güvenlik güçleri, Karacalar Mevkii'nde karşılaştıkları teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışmada 1 terörist ölü olarak geçirildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor.
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yaptığı açıklamada, öğle saatlerinde motosiklet kazası ihbarı üzerine Fakıuşağı Mahallesi'ndeki öğrenci yurdu önüne giden Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin araç uygulaması yaptıkları sırada, bir grup teröristin saldırısına uğradığını söyledi.
Olayın duyulması üzerine bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri tarafından yaya olarak ormanlık alana kaçan teröristlerden birinin ölü olarak ele geçirildiğini belirten Cerrah, bölgede operasyonların sürdüğünü kaydetti. Cerrah, ''Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle kentin her yerinde uygulama vardı ve tedbirler alınmıştı. Maalesef böyle üzücü bir olayı engelleyemedik. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Kaçan teröristler Cumhuriyetimizin 88. yıldönümünde hak ettikleri cevabı alacaklardır'' dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aldı, bu, hedef, kez, pkk, polisini, trafik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgisayar korsanları, Yahoo ve Google'ın elektronik posta hesaplarını da hedef aldı. RebeLLious Haber Arşivi 0 08 Ekim 2009 23:00
Antalya polisini sarsan seks skandalı Angel Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 14:27