IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2011, 16:03   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK mayını sivilleri vurdu!!




Şırnak ile Cizre arasında bulunan ve Akçay 6'ncı Piyade Jandarma Komutanlığı'na bağlı ait araçların kullandığı yola döşenen bir başka bomba ise sivil bir aracın geçişi sırasında patladı. Olayda 4 sivil yaralandı.
Şırnak ile Siirt arasındaki Çakırsöğüt Komando Tuğay Komutanlığı'na ait araçların genellikle kullandığı yola döşenen bir başka uzaktan kumandalı bomba ise bulunarak imha edildi.
Şırnak-Siirt karayolu üzerinde bulunan Çağırsöğüt Jandarma Komando Tuğay Komutanlığı'na giden ve sınır kesiminde operasyon yapan askerlerin dönüş güzergahına, teröristler tarafından döşenen uzaktan kumandalı ve C-4 patlayıcı madde ile desteklenmiş bir düzenek bulundu. Bir vatandaşın ihbarı sonucu bulunan patlayıcı düzenek olduğu bilgisi üzeren Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha uzmanı, olay yerine geldi. Çevrede alınan sıkı önlem alan güvenlik güçleri, yolu da bir süreliğine trafiğe kapattı. Düzenek fünye ile imha edildikten sonra patlama yerinde 1 metrelik çukur oluştu. Bombanın zamanında farkedilip imha edilmesi bir faciayı önledi.
Öte yandan Şırnak ile Cizre İlçesi arasında bulunan karayolunun Küpeli Dağı eteklerindeki Kasrik Beldesi mevkiinde, Akçay 6'ncı Piyade Jandarma Komutanlığı'na bağlı birliklerin geçiş için kullandığı karayolu kenarına döşenen bomba, Kamil Kolanç'ın kullandığı 73 SE 608 plakalı sivil aracın geçişi sırasında patladı. Patlama sırasında sürücü Kolanç ile birlikte araç içerisinde bulunan Baki Akman, Yunus Öztürk ve Mehmet Şener adlı kişiler yaralandı. Cizre Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Bu arada Kamil Kolanç ve arkadaşlarının Akçay 6'ncı Piyade Jandarma Komutanlığı'na giderek perde ve döşeme işi yaptıkları ve dönüş sırasında bombanın patladığı öğrenildi.
Her iki patlama ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
mayını, pkk, sivilleri, vurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bingöl'de Trene PKK Mayını! Düş Haber Arşivi 3 22 Ağustos 2011 17:47
Askerlerimizi korumak için sivilleri katlettik!’ Feronia Haber Arşivi 0 04 Şubat 2010 12:33
ABD ordusu sivilleri öldürdüğünü kabul etti Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:27