IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2011, 04:06   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayramın acı bilançosu arefeden belli etti




Kurban Bayramı yoğunluğunun başladığı arefe gününde bile yollar kan gölüne döndü. ...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kurban Bayramı başladı... Kimi tatil için kimi ise aile ziyareti için yollara düştü. Trafik yoğunlaşınca her bayram olduğu gibi bu bayramda yurdun dört bir yanından acı haberler gelmeye başladı. Tatilin daha ilk gününde onlarca araç kazaya karıştı, bir çok can yandı.



Arife gününde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi öldü, 85 kişi yaralandı.
Bugün saat 17.00 itibariyle meydana gelen trafik kazaları şöyle:



İzmir'in Bornova ilçesinde Mehmet Fahri Uysal'ın kullandığı 45 EU 393 plakalı motosiklet, 57'nci Topçu Tugayı Kışlası yakınlarında Nurullah Sever yönetimindeki 35 NS 170 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Uysal, olay yerinde hayatını kaybetti.



Bursa'da, Ahmet Şefik'in kullandığı 16 CTF 86 plakalı otomobil, Bursa-Ankara karayolunun eski hal kavşağı mevkisinde refüjdeki ağaca çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.



UCUZ ATLATTILAR



Düzce TEM otoyolunda, Mahmut Yılmaz idaresindeki 34 BH 493 plakalı otomobil, Küçük Melen Köprüsü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek önünde seyreden Tuncay Öncü idaresindeki 41 F 4144 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Mahmut Yılmaz, eşi Nurten, yeğeni Dilek, çocukları Zeliha ve Mehmet Yılmaz ile diğer araçta bulunan Sevgi Öncü yaralandı.



İstanbul'dan Samsun yönüne gitmekte olan Ergün Tanrıkulu yönetimindeki 34 NT 411 plakalı otomobil, Çankırı'nın Ilgaz ilçesine bağlı Belören köyü yakınlarında devrildi. Kazada, araçta bulunan 8 aylık Burak Tanrıkulu öldü, Göksu, Sudenaz, Arife ile sürücü Ergün Tanrıkulu ve Mehtap, Murat Kırdaş yaralandı.



Amasya'dan Samsun istikametine giden Ali Sezgin (48) yönetimindeki 28 TA 008 plakalı kamyonet, Merzifon ilçesi yakınlarında aynı yönde giden Dursun Aksu (41) idaresindeki 52 PA 005 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada kamyonette bulunan Halis Köntek (37), Hakan Turt (25), Yunus Emre Sezgin (17) ve Sinan Turt (17) yaralandı.



Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 28. kilometresi Börgenek mevkisinde, Abuzer Dengiz'in kullandığı 27 L 7590 otomobille, Mehmet Kara idaresindeki 06 DL 7925 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Abuzer Dengiz (31) ile otomobildeki Zöhre (36), Naime (22) ve Feride (3) Dengiz ile diğer otomobildeki Saadet (32) ve Gökhan (9) Bozkurt yaralandı.



Eskişehir'in Uluönder Mahallesi İsmet İnönü 2 Caddesi'nde Mehmet Erke'nin kullandığı 26 EF 017 plakalı otomobil, Kadir Karpat (46) idaresindeki 26 H 0044 plakalı halk otobüsüyle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Erke ile aynı araçta bulunan Tülay Erke (33), Necati Erke (60), Emre Erke (12) ve Zeynep Ercin Erke (2) yaralandı.
Mazgirt ilçesinden Tunceli'ye giden Yaşar Şimşek'in kullandığı 62 AD 512 plakalı otomobil, Tunceli-Elazığ kara yolunun 10. kilometresinde karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 23 FS 297 plakalı tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrularak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Yaşar Şimşek, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Selahattin Dinçer ile Ali Zeng yaralandı.
Çorlu'dan Van'ın Muradiye ilçesindeki depremzede yakınlarının yanına giden Ferdi Taş'ın kullandığı 34 TZ 3562 plakalı panelvan tipi araç, Erzincan'ın Tercan ilçesine 8 kilometre kala kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü Ferdi Taş ile araçta bulunan Şahabettin Baran, Gülhan Baran, Fatma Taş, Enes Baran, Zeynep Taş ve Furkan Taş yaralandı.
Kurtbey Şimşek, yönetimindeki 41 LT 004 plakalı otomobil de Erzincan-Tercan karayolunun 79. kilometresinde yağış nedeniyle kontrolden çıktı. Yol kenarındaki ağaçlara çarparak duran otomobilin sürücüsü Şimşek ile yanında bulunan Murteber, Şeyma, Semra, Şiranur, Nuriye, İmran ve Esra Şimşek yaralandı.
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, İsmet Kızıltepe (38) yönetiminde 06 YA 1814 plakalı otomobil, Yıldızeli-Sivas karayolunun Seren köyü yakınlarında, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü İsmet Kızıltepe, eşi Ülkü (34), çocukları İrem (9) ve Yağmur Kızıltepe (5) ile Ülker Şen (30) yaralandı.
Kastamonu'nun Seydiler ilçesinden Ağlı'ya gitmekte olan Eşref Kömürcü (42) idaresindeki 34 AB 3550 plakalı otomobil, ilçeye 2 kilometre kala şarampole yuvarlandı. Kazada, araç sürücüsü Kömürcü hayatını kaybetti.
Konya-Akşehir karayolunda Asım Y. (50) yönetimindeki 09 K 2204 plakalı kamyonet, yolun karşısında gördüğü babasının yanına gitmek isteyen Osman Can Ketme'ye (8) çarptı. Kazada ağır yaralanan küçük çocuk, kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Burdur'da, Halil Burak Varkal'ın (19) kullandığı plakasız motosiklet, Gazi Caddesi'nde kaldırıma çarparak devrildi. Kazada sürücü Varkal, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı yerde meydana gelen bir diğer trafik kazasında ise Ali Avcıkurt (59) yönetimindeki 15 AZ 230 plakalı otomobil, sinyalizasyon direğine çarptı. Kazada ağır yaralanan Avcıkurt, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bursa'nın Harmancık ilçesinde Nejat A. (40) idaresindeki 43 UU 406 plakalı otomobil ile Nurullah Ç'nin (55) kullandığı 43 EN 862 plakalı traktör, Harmancık-Simav karayolunda çarpıştı. Kazada, yaralanan Fatma A. (49) kaldırıldığı Harmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kutbettin Özkaya yönetimindeki 04 M 0994 plakalı yolcu minibüsü, Van-Ağrı karayolu Doğangün köyü yakınlarında devrildi. Kazada yaralanan sürücü Kutbettin Özkaya ve Hakan Kaya, Ramazan Özkaya, Faruk Kaya, Ahmet Kaya, Yemen Metin, Ayhan Yalçın, Dursun Kaya, Emrah Ünlü, Mehmet Yalçın, Metin Kaya Patnos Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Yemen Metin ile Ayhan Yalçın'ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Ankara'dan Samsun yönüne giden Naci Koçak (33) yönetimindeki 06 ET 9976 plakalı otomobil, Adalar mevkisinde park halindeki Abdullah Ustabaş'ın kullandığı 08 K 6315 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada, sürücünün eşi Gülay Koçak (26) olay yerinde öldü. Yaralanan sürücü ile çocukları Mert Koçak (6) ve Muhsin Mete Koçak (1), Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Naci Koçak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mert Koçak'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Ahmet Kütük'ün (45) kullandığı 16 LR 569 plakalı ambulans, Çardekbelen köyü yakınlarında devrildi. Kazada, ambulans şoförü Ahmet Kütük ile araçtaki sağlık memuru İsmail Abay (26) hafif yaralandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arefeden, belli, bilancosu, etti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayramın kraliçesi Sibel Angel Haber Arşivi 0 30 Eylül 2008 22:25