IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2011, 19:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deprem merkezi ile halk bilinçlendirilecek




Topbaş, "İstanbul olası bir sıkıntı yaşadığı taktirde ekiplerimiz ve gönüllülerimiz var. Uluslararası alanda tecrübe kazanmış bu ekiplerimizi daimi olarak bir çatı altında toplamayı düşünüyorum." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul İtfaiyesi Bakırköy Müfrezesi'ni ziyaret ederek itfaiyecilerle bayramlaştı. Başkan Topbaş, Bakırköy İtfaiye Grubu'nu ziyareti sırasında kendisini bekleyen itfaiye erlerini selamladı. Ardından itfaiyecilerle tek tek bayramlaşan Topbaş, itfaiye erlerinin çocuklarıyla yakından ilgilendi. Topbaş, elini öpen çocuklara 50'şer lira bayram harçlığı verdi.

Burada konuşma yapan Kadir Topbaş, şehitler ve Van'daki deprem sebebiyle buruk bir bayram geçirdiklerini belirterek, "Ulusça sıkıntılar yaşadık. Şehitler verdik, ardından Van'daki depremde vatandaşlarımız şehit oldu. Ben tüm şehitlerimize, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bizler vatandaşımızın huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle itfaiyede görevli olanlar günde 150-200 olaya müdahale ediyorsunuz. İtfaiyemiz dünyanın sayılı itfaiyeleri arasında. Bunu gururla ifade ediyorum." diye konuştu.

İstanbul ve tüm Türkiye için depremin tehdit olduğunu vurgulayan Topbaş, olası İstanbul depremi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Topbaş, şöyle konuştu: "Afetlerle ilgili çalışmalarımız var. İstanbul olası bir sıkıntı yaşadığı taktirde ekiplerimiz ve gönüllülerimiz var. Bu gönüllülerin sayısının arttırılmasının gerekiyor. Uluslararası alanda tecrübe kazanmış ekiplerimizi daimi olarak bir çatı altında, gerekirse bir müdürlük altında toplamayı düşünüyorum. Bu ekiplerin tek işi afetler olmalı. Dünyada her ne olursa olsun bu ekiplerimiz halkımızdan gönüllüleri de alarak orada tecrübelerini paylaşmalı. Halkımıza mahalleler ölçeğinde de eğitimler verilmeli. Halkımın olası bir depremde ne yapacağını bilmesi çok önemli."

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bilinçlendirilecek, deprem, halk, ile, merkezi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Manisa Halk Müziği ve Halk Oyunları Ecrin Ege Bölgesi 0 17 Eylül 2011 11:11
Halk oyunları /Atatürk Ve Halk Oyunlarımız Ruj Dans 0 08 Aralık 2010 20:05
Atatürk araştırma merkezi, saidi nursi araştırma merkezi mi oluyor? BanderaS Haber Arşivi 1 17 Temmuz 2010 19:17