IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2011, 15:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayram bilançosu: 61 ölü, 281 yaralı




Kurban Bayramı arifesinden bugün saat 13:00 itibariyle, yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 61'e, yaralananların sayısı ise 281'e ulaştı.

Bayram nedeniyle 4 günlük tatili fırsat bilerek yakınlarının yanına, sahil beldelerine giden binlerce kişi dönüş hazırlıklarına başlarken, trafikteki acı bilanço giderek artmaya başladı. DHA muhabirlerinin tespitlerine göre, bayram arifesi olan 5 Kasım Cumartesi günü meydana gelen kazalarda 14 kişi yaşamını yitirirken, 77 kişi yaralandı. Bayramın birinci gününde yurdun çeşitli yerlerindeki kazalarda ise 8 kişi öldü, 39 kişi yaralandı. Kurban bayramının ikinci günü olan 7 Kasım Pazartesi günündeki kazalarda toplam 15 kişi öldü, 65 kişi yaralandı. Bayramın 3’üncü gününde ise Kahramanmaraş, Kocaeli, Eskişehir, Karaman, Manisa, Kırıkkale, Sivas, Konya, Edirne ve Gaziantep’te meydana gelen kazalarda ise 16 kişi öldü, 68 kişi yaralandı.

BAYRAMIN SON GÜNÜNDE 8 ÖLÜ

Bayramın son günü olan bbugün ise saat 13.00'e kadar ajanslardan geçen haberlere göre, Samsun, İzmir, Manisa, Amasya Gaziantep, Ağrı'da meydana gelen kazalarda 8 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.

Böylece arife ve bayramın ilk 4 gününde meydana gelen kazalarda yaşamlarını yitirenlerin sayısı 61'e yaralananların sayısı ise, 281'e çıktı.

Trafik yetkilileri, karayollarında yarın büyük yoğunluk beklendiğini belirtirken, sürücülerin uykusuz, yorgun araç kullanmamasını, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları çağrısında bulundu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
281, bayram, bilancosu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık