IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2011, 19:55   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bedellide tarih belli oldu!




Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak Ankara'ya gitmek üzere İstanbul'dan yola çıkan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli çıkışında yeni açılan High Way OutletAlışverişMerkezi'ne uğradı. Ailesi ve damadıyla birlikte Bolu Dağı Et Mangal Restaurant'ta akşam yemeği yiyen Arınç, daha sonra mescide giderek akşam namazı kıldı. Daha sonra bir süre High Way Alışveriş merkezi yetkililerinden bilgi alan Bülent Arınç, uzun süre balkondan alışveriş merkezini kuşbakışı izledi.

Yola çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bedelli askerlik uygulamasının yılbaşına kadar netlik kazanacağını söyledi.

Bülent Arınç, " Biz bu konuda çok açıklamalar yaptık. Sayın Milli Savunma Bakanımız da bu konu üzerinde konuştular. Ben de esasen geçmiş bir yıldan bu yana bedelliyi en çok konuşan bir bakan olarak gelişmelerden memnunum. Sanıyorum bayram sonrası yılbaşına kalmadan bir gelişme olacak. Ve yıllardır askerliğini bir şekilde yapamamış, yaş konusu ayrıca kanunda gösterilecek. Çok sayıda insanın belirli bir bedel mukabilinde askerliğini yapmış sayılması kanunlaşmış olacak. Bunu da umutla bekliyoruz. Bizim beklediğimiz gibi binlerce insanımız da bekliyor" diye konuştu.

Van'daki depremzedelerin yanlarında olduklarını ve bu yüzden mutlu bir bayram geçirdiklerini söyleyen Arınç, "Van depreminde bütün Türkiye kenetlendi. Yurt dışından çok yardımlar geldi. Ama önemli olan yurt içinde 74 Milyon insanımızın Van'daki kardeşleriyle büyük bir dayanışma içine girmesiydi. Bu dayanışmanın çok güzel örnekleri sergilendi. Biz de hükümetimiz olarak sürekli oradaydık. Başbakan YardımcımızBeşir Atalaysürekli orada görev yaptı. Bakanlarımız geldiler. Milletvekillerimiz bölgedeki insanımızla kucaklaştı. Tabi depremin üzüntülerini, kayıplarımızı, yaralıları ve evsiz kalanları bir bayramın sıcaklığı içerisinde kucakladık. Sanıyorum onlar da çok mutlu oldular. Türk halkının güzel meziyetlerindendir. Paylaşıyoruz, yardımlaşıyoruz. Duygu beraberliği içindeyiz. Tekrar ölenlere rahmet diliyorum. Tabi depremle birlikte son terör olaylarında da hayatını kaybeden şehitlerimiz vardı. Gazilerimiz var. Onları da minnetle, rahmetle, şükranla anıyoruz. Allah güzel bayramları tekrar nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra karayoluyla Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bedellide, belli, oldu, tarih


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bedellide yaş sınırı hassasiyeti KarakıZ Haber Arşivi 0 03 Kasım 2011 12:52
KEY ödemelerinde tarih belli oldu Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ağustos 2010 18:35
Bedellide son söz Feronia Haber Arşivi 0 19 Aralık 2009 13:27