IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   "Bölünmüş Avrupa tahammül edilemez" (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/425471-quotbolunmus-avrupa-tahammul-edilemezquot.html)

LeyLa 10 Kasım 2011 16:34

"Bölünmüş Avrupa tahammül edilemez"
 
"Bölünmüş Avrupa tahammül edilemez"

AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Kuzey ve Batı Avrupa'da barış ve refah olmazsa, güneyi ya da doğusunda da refah ve barış olmayacağı uyarısında bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Barroso yaptığı açıklamada, ortak para biriminin Avrupa Birliği'nin (AB) kalbi olduğunu ve birliğe üye bütün ülkelerin, ortak para birimi olarak avroyu kabul edebileceğini belirterek, ortak para birliğinin mensubu olmanın ya da mensubu olmaya çalışmanın AB'yi tanımlayabileceğini ifade etti.

Avrupa Birliği'nin ya da Avro Bölgesi'nin hızının, en yavaş üyelerle aynı olamayacağına işaret eden Barroso, merkez ve çevre olarak bölünmüş bir Avrupa'nın tahammül edilebilir olmayacağını vurguladı ve ''Kuzey ve Batı Avrupa'da barış ve refah olmazsa, güneyi ya da doğusunda da refah ve barış olmaz'' dedi.

Barroso, önümüzdeki haftalarda AB anlaşması için sunulacak değişiklerin amacının finansal entegrasyonu derinleştirmeyi amaçlayacağını ifade ederek, AB'nin, daha fazla entegrasyon yolunda mevcut anlaşma ile ilerleyemeyeceği uyarısında bulundu.

Avrupa'da yaşanan borç krizinin aşılması için üye ülkeler ve kuruluşlar arasında işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Barroso, ''Avrupa'nın kendisini dönüştürmesi gerek yoksa çökecek'' değerlendirmesinde bulundu.

esekherif 10 Kasım 2011 16:43

Cevap: "Bölünmüş Avrupa tahammül edilemez"
 
Beter olsunlar !


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net