IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2011, 09:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Obama: Bütün seçenekler masada .




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bütün seçenekler masada

ABD Başkanı Barack [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a uygulanan ekonomik yaptırımların bu ülkeye büyük acı verdiğini söyledi.
Asya Pasifik Ekonomi Zirvesi dolayısıyla ABD'nin Hawaii eyaletinde bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düzenlediği basın toplantısında, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın nükleer programının engellenmesine ilişkin çabalarını savunarak, İran'ın nükleer silahlar elde etmemesini garanti altına almak amacıyla bu ülkeye ek yaptırımlar uygulanması konusunda diğer ülkelerle görüşmelerde bulunacağını belirtti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Basın toplantısında, özellikle Rusya ve Çin'in, nükleer silahlara sahip bir İran'ın oluşturacağı tehdidi anladıklarına inandığını ifade eden Obama, bu ülke liderlerinin, İran'ın, nükleer gücünü silah haline getirebilecek ve bölgede bir nükleer silahlanma yarışını başlatabilecek bir konuma gelmemesi konusunda hemfikir olduklarını kaydetti.

Obama, Tahran yönetiminin nükleer silahlara sahip olma çabasında ısrar etmesi durumunda bu ülkeye yönelik bir askeri harekat düzenlenmesi üzerinde durulduğuna ilişkin belirgin ifade kullanmamasına karşın ''Hiçbir seçeneği masadan kaldırmıyoruz. Nükleer silahlara sahip İran, sadece bölge için değil ABD için de bir tehdittir'' sözleriyle ABD'nin bu konudaki kararlılığını ortaya koydu.

Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev ve Çin Devlet Başkanı Hu Cintao ile önceki gün ayrı ayrı bir araya gelen Obama, İran rejimine yönelik yeni bir baskı oluşturma arayışına girmişti. Ancak İran'a ek yaptırımlar uygulanmasına karşı çıkan Çin ve Rusya'dan, bu tutumlarında bir değişiklik olduğuna ilişkin henüz herhangi bir işaret gelmedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
masada, obama, secenekler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Seçenekler? Thorn mIRC Scripting Sorunları 8 01 Ağustos 2006 19:13