IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2011, 12:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TOKİ'den indirim kampanyası .




TOKİ'den indirim kampanyası

TOKİ'nin beklenen indirim kampanyası 21 Kasım'da başlıyor. Kampanya ile idareye olan borçlarını hemen ödeyene yüzde 20, 3 taksitte ödeyene ise yüzde 17 indirim uygulanacak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde dayanıklılığı ispatlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şimdi de yüzlerce kişinin beklediği kampanyaya hazırlanıyor. TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri sahiplerinin beklediği 2011 yılının son indirim kampanyasını 21 Kasım'da başlatacak. İdareye olan borçlarını hemen ödeyenlere yüzde 20, 3 taksitte ödeyenlere ise yüzde 17 indirim uygulanacak. Kampanyadan yaklaşık 8 milyar 98 milyon lira tutarında borç bakiyesi bulunan 169 bin 749 konut ve 2 bin 56 işyeri alıcısı yararlanabilecek.

19 ARALIK'TA BİTECEK

Geçen yılın sonuna kadar yapılan konut ve işyeri satışlarını kapsayacak kampanya, 19 Aralık'ta bitecek. İdare konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep üzerine hak sahiplerine peşin ve 3 ay vadeli olmak üzere iki ödeme alternatifi sağladı. Kampanya kapsamında söz konusu indirimden faydalanmak isteyenler, konut kredisi de kullanabilecek. Bankalar aracılığıyla yürütülecek kampanyadan, satışları 2010'un sonuna kadar gerçekleştirilen, geri ödemesi de yine aynı yıl başlamış ve halen devam eden konut ile işyeri sahipleri yararlanabilecek. Vadesi 12 aydan az kalan projeler ise kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen alıcıların, başvuru tarihi itibarıyla ödemekle yükümlü oldukları taksitlerini yatırmış olmaları gerekiyor. Yılda iki kez erken ödemede indirim kampanyası düzenleyen TOKİ alıcıların talebini karşılıyor.

YILDA 320 MİLYON LİRA GELİR SAĞLANABİLİR
TOKİ'nin her yıl iki kez düzenlediği kampanyaların ilki geçtiğimiz nisanmayıs döneminde olmuştu. O dönemde uygulanan erken ödeme indiriminden yararlanmak için 9 bin 500 kişi başvuruda bulunmuştu. Borcunu peşin olarak kapatan vatandaşlar yüzde 20, 3 taksitte kapatanlar yüzde 17 indirimden yararlanmıştı. İdarenin bu kampanyadan elde ettiği gelir ise 320 milyon lirayı bulmuştu. İdare, 10-15 yılda tahsil edeceği alacakları kısa sürede kasasına koyup nakit ihtiyacını karşılıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
indirim, tokiden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alfa Romeo'dan indirim kampanyası Juventus Otomobil Haberleri 0 07 Haziran 2009 11:56