IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2011, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Silivri'ye 'Balyoz' düzenlemesi




''Balyoz Planı'' soruşturması kapsamında 66'sı tutuklu 143 şüpheli hakkında hazırlanan 3. iddianamenin mahkemece kabul edilerek, ''Balyoz Planı'' davasıyla birleştirilmesi halinde, sanık sayısının 367'ye yükselecek olması nedeniyle Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki duruşma salonunda yeni düzenlemeye gidilebileceği öğrenildi.

Çok sanıklı davaların görülebilmesi amacıyla Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde oluşturulan, 180'i sanık olmak üzere toplam 753 kişilik duruşma salonunun, ''Balyoz Planı'' soruşturması kapsamında hazırlanan 3. iddianamenin mahkemece kabul edilip, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince yargılaması sürdürülen ''Balyoz Planı'' davasıyla birleştirilmesi halinde, yeniden düzenlenmesinin gündeme geleceği bildirildi.

Yeni iddianamedeki 66'sı tutuklu 143 şüphelinin, sürmekte olan davaya eklenmesi halinde, sanık sayısının 367'ye yükselmesi, bunun yanında avukat ve izleyici sayılarının da artacağı düşünülerek duruşma salonunda yeni bir planlamaya gidilebileceği kaydedildi.

''Balyoz Planı'' davasıyla birleştirilme talepli olarak hazırlanan ve İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen 264 sayfalık 3. iddianamede, Koramiral Deniz Cora, korgeneraller Korcan Pulatsü, Ziya Güler, Rıdvan Ulugüler ve Abdullah Can Erenoğlu, Tuğgeneral Kubilay Baloğlu, Tümamiral Mücahit Şişlioğlu, emekli Korgeneral Rasim Arslan, HAVELSAN Genel Müdürü Ömer Faruk Yarman'ın da aralarında bulunduğu 143 şüpheli yer alıyor.

İddianamede, şüphelilerin, ''Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek'' suçundan cezalandırılması isteniyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
balyoz, düzenlemesi, silivriye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balyoz davasında balyoz gibi karar Lucifer Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2010 17:03
!yaz #kanal düzenlemesi Azad mIRC Scripting Sorunları 4 23 Ocak 2010 01:11