IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By KarakıZ

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2011, 15:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan BDP'ye 'çekilme' resti




Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

BDP'nin son haftalarda tahrik edici tutumuna da değinmek zorundayız. Van'da deprem bölgesinde göremediğimiz BDP'lileri son günlerde, terörist cenazelerinde, terörü teşvik eden bir tutum içine girdi.

Aileler isyan ettiği halde BDP'li vekiller acılı annelere baskı uygulayarak propoganda yapmaya çalışıyorlar. Bingöl'de bir kadını patlattılar. 14-15 yaşındaki çocuklar kandırılarak canlı bomba olarak kullanılıyor. O kan onların da üzerine sıçramaktadır. O kan teröristler kadar artık BDP'nin de eline yüzüne bulaşıyor.

Diyarbakır'da o yürekli annelerden biraz ders alın. Yüreğiniz asil duruşa yetmiyorsa yeter artık diyen Kürt kökenli kardeşlerimden kahramanlık öğrenin. Milletin değerlerine hakaret etmek yerine cesaretiniz varsa terör örgütünü eleştirin.

Bakın ömrgütten kaçan 5 kadın militanı yakalayıp bir mağarada günlerce işkence yapıp öldürdü bunlar. Ellerinden kaçan İranlı kadın terörist anlatmasa gazdan öldükleri sanılacaktı. Ne yaptı BDP'liler, örgütün infaz ettiği kadınların ailesine taziye verdiler utanmadan. Yalan söylediler ailelerine gözlerine bakarak.

Hür iradenizle siyaset yapamayacak kadar korkak mısınız? ğer kendinizde bu iradeyi bulamıyorsanız, gidin teröristlere karşı çıkan anne ve babalardan biraz ders alın.Çeşitli örgütler aracılığıyla nasıl bir korku atmosferi oluşturulduğunu nasıl sindirildiğini görelim.

25 KURUŞA SİMİT YOK

Bazıları yaptığım eleştirilerden çok rahatsız olmuşlar. Devlet içinde devlet anlaıyışını eleştirmeyeceksiniz ancak biz sizi eleştirince tepki göstereceksiniz. Kusura bakmayın beyler, sizin siyasetçiyi eleştirmeye hakkınız var ama siyasetçi sizi eleştiremeyecek. 25 kuruşa simit yok artık kusura bakmayın

MECLİS'TEN ÇEKİLSENİZ NE YAZAR?

Meclis'ten çekileceklermiş. Çekilsen ne yazar çekilmesen ne yazar. Biz sizlerin siyaset yapmanız için elimizden geleni yaparız. Çalışırsanız Meclis çalışıyor zaten. Çalışamasanız da bu Meclis çalışır. Neymiş Diyarbakır'da kendi parlamentoları varmış. Bizler bu ülkenin hiç bir karışında asla böyle bir yapılanmaya müsade etmeyiz. Bugüne kadar KCK operasyonlarında atılan tüm adımlar yasaldır.

En tepesinde Kandil'in bulunduğu bir yapılanma demokrat olabilir mi? Demokrasiye hizmet edebilir mi? Açık açık bir kere daha söylüyorum, demokrasiden, Milli Birlik ve Kardeşlik projemizden asla taviz vermeyeceğiz. Ama bunun yanında eli kanlı terör örgütü ve onun uzantılarıyla mücadele etmeye devam edeceğiz.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cekilme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Marmara Denizi'nde korkutan çekilme Aria Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2011 21:57
Google'ın Çin'den çekilme kararına tam destek ! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 26 Mart 2010 21:14
Gürcistan BDT'den çekilme sürecini başlattı Cemalizim Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2008 02:27
Erdoğan'ın AB'ye resti: Oyalama Lin Haber Arşivi 0 04 Nisan 2008 13:38