IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2011, 12:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteorolojiden Soğuk Uyarı




Devlet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile Güneydoğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Doğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, sabah saatlerinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde yer yer hafif sis görülmesi tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Kıyı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı zamanla çok bulutlu (13)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek. (10)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Az bulutlu ve açık (15)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı (18)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı bulutlu (19)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (10)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. (1)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. (9)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (11)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Genellikle parçalı, zamanla bölgenin doğusu çok bulutlu geçecek. Bu gece ve sabah saatlerinde bölgenin güneyinde hafif sis olayı bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile sabah saatlerinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yöresinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

İÇ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Genellikle parçalı, bölgenin doğusu çok bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevrelerinde hafif sis görülecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevreleri aralıklı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çok bulutlu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dışında bölge geneli aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
meteorolojiden, soĞuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteorolojiden 25 İle Yağmur Uyarısı aLya Haber Arşivi 0 26 Ekim 2011 10:21
Meteorolojiden önemli uyarı! pyracantha Haber Arşivi 0 08 Aralık 2010 20:52
Meteorolojiden 17 ile acil uyarı! Lucifer Haber Arşivi 0 08 Haziran 2010 14:18