IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2011, 12:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Prestijli rezidansta yaşam başladı, ofislerin yüzde 50’si bir ayda kiracı buldu




Türkiye’nin ilk uluslararası markalı rezidansı, ofis ve alışveriş merkezi projelerinden Trump Towers İstanbul’da yaşam başladı. Projedeki konutların yüzde 60’ı satılırken, ofislerin ocak, alışveriş merkezinin şubat sonunda faaliyete geçmesi bekleniyor. Bir ayda ofislerin yarısı kiralandı.




REZİDANS, ofis ve alışveriş merkeziyle Türkiye’nin ilk uluslararası markalı karma konut projelerinden Trump Towers’da yaşam başladı. Projenin reszidans tarafının tamamen bittiğini ve ilk evsahiplerinin evlerine yerleşmeye başladıklarını söyleyen D-Yapı Genel Müdürü, İlder Tokcan, “Ofis bölümünün de yüzde 99’u tamamlandı. Bu bölümü ocak sonu faaliyete açmayı planlıyoruz. Şu anda kiralama aşamasındayız. Yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bir ayda ofislerin yüzde 50’si kiralandı” dedi. Trump Towers’a çok yakın konumda bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adliye Sarayı’nın kısa süre önce faaliyete geçmesiyle ofislere ilginin arttığını söyleyen Tokcan, “Şirketler ofislerinin Trump Towers’da olmasını prestij olarak görüyor. Çünkü burada ofisinizin bulunması demek adrese ihtiyacınız yok demek. Ofisiniz nerede sorusuna, ‘İstanbul Trump Towers’da demeniz yeterli” diye konuştu.

Bir-iki güne tamam

Hukuk bürolarından gelen taleplere şu aşamada hemen cevap veremediklerini belirten Tokcan, “Çünkü ofislerimiz genelde 1000 metrekare ve üzerinde. Bir iki güne kadar sonuçlanacak bir görüşmemiz var. Eğer anlaşma sağlanırsa uluslararası bir şirket merkez ofisini Trump Towers’a taşıyacak. Bu da 15 bin metrekarenin bir kerede kiralanması demek. Bu durumda da 36 bin metrekarelik ofis alanın tamamına yakınını kiralamış olacağız” dedi. Tokcan, halihazırda yine uluslararası bir teknoloji marketin Trump Towers’da 9 bin metrekarelik alanda ofis açacağını söyledi.

Konutların yüzde 60’ı satıldı

Residence bölümündeki konutların ise, yüzde 60’nın satıldığını kaydeden Tokcan, “Rezidans’da şu anda 60-70 kişi yaşamaya başladı. Ofislerin ve alışveriş merkezinin açılmasıyla birlikte burada yoğun bir yaşam başlayacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’un kalbi olarak nitelenen Mecdiyeköy’de müthiş bir değişim yaşanıyor. Biz de Trump Towers olarak Mecidiyeköy’ün bu değişimini kucaklıyoruz” değerlendirmesini yaptı. Projedeki 175 mağazalı alışveriş merkezinin de, açılışının 2012 şubat sonuna planlandığını kaydeden Tokcan, “Alışveriş merkezinde inşaat olarak üstümüze düşeni tamamladık. Mağazaların yüzde 70-80’i kiralandı. Bundan sonrası mağazaların kendisinin yürüteceği dekorasyon işleri” dedi.

320 milyon dolarlık yatırım

Projenin toplam maliyetinin 320 milyon doları bulduğunu hatırlatan İlder Tokcan, “Elimizde buna benzer büyük arsalar bulunuyor. Ancak gayrimenkulde yeni bir yatırım yapar mıyız? Şu an belirlenmiş proje yok” dedi. Trump Towers’ın Satış Pazarlama Danışmanlığını üstlenen FYP Proje Pazarlama Geliştirme’nin kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson da, “Konsepti, mimarisi, street food alanı, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Trump Towers Alışveriş Merkezi, birçok yeniliği bünyesinde barındıran önemli bir sosyal ve kültürel merkez olarak faaliyet gösterecek. Bölgenin en canlı merkezi olma konusunda iddialı” diye konuştu.

Ünlüler dekore etti 10 liraya gezilecek

TOPLUM Gönüllüleri Vakfı, Mudo Concept, Trump Towers ve Maison Française dergisi işbirliğiyle bir araya gelen 12 ünlü isim ve 12 ünlü mimar, sosyal sorumluluk projesi “Sokak Lambası”na destek için Trump Towers [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’daki bazı konutları dekore etti. Aralarında Carolone Koç, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Oya Eczacıbaşı, Ümit Boyner, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Ayşe Arman gibi isimlerin dekore ettiği evler de bulunan proje kapsamında ilgi duyanlar 10 lira karşılığında evleri gezebilecek. Elde edilen gelir Toplum Gönülleri Vakfı’na bağışlanacak

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
50’si, ayda, başladı, bir, buldu, kiracı, ofislerin, prestijli, rezidansta, yaşam, yüzde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşam burada başladı! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 29 Ekim 2011 18:38
Avea, yüzde 50 indirim kampanyasına başladı aLya Haber Arşivi 0 24 Ekim 2011 10:43
TAV'ın yolcu sayısı 11 ayda yüzde 18 arttı Chelt Havacılık Haberleri 0 09 Aralık 2010 00:01
Fazıl Say'a prestijli ödül Collettivo Kültür ve Sanat 0 24 Eylül 2008 23:51