IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2011, 23:38   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sadece 3 Liraya şehirlerarası yolculuk




Türkiye karayolu yolcu taşımacılığının önemli firmalarından Nilüfer Turizm, müşterilerinin Blue Bus konforundan çok daha uygun fiyata yararlanabilmesi için yeni bir kampanya başlatıyor. ...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


“2+1 yolculuk konforu 3 TL” ile bütün ArtıBilet üyeleri, 22 Kasım-15 Aralık tarihlerinde alacakları ikinci bilet için sadece 3 TL ödüyor.
2011 yılında gerçekleştirdiği 41 milyon Euro’luk dev yatırımla, 2+1 koltuk düzeninde özel dizayn edilen Blue Bus konseptli araçlarla filosunu yenileyen Nilüfer Turizm, şimdi de dev bir kampanyaya imza atıyor. “2+1 yolculuk konforu 3 TL” kampanyası ile Türkiye’nin herhangi bir noktasına seyahat etmek isteyen tüm ArtıBilet üyeleri, ikinci bilet için sadece 3 TL ödüyor.
Genç ve dinamik kadroları ve Blue Bus konseptli araçlarıyla müşterilerine şık, konforlu ve güvenli bir yolculuk sunduklarını belirten Nilüfer Turizm Genel Müdürü Metin Cevizci, “Her koltukta yolcuya özel android ekranlar ile yolculuklarımız artık çok daha keyifli ve eğlenceli. Müşterilerimiz, film izleme, TV seyredebilme, müzik dinleme, oyun oynayabilme ve internette sınırsızca sörf yapma şansına sahip.” dedi.
Ahşap görünümlü yer kaplaması ile ev sıcaklığını araçlar taşıdıklarını anlatan Cevizci, gece yolculuklarında yolcuları rahatsız etmeyen mavi led ışığının ise yolculara karayolunda mavi yolculuk yaşattığını söyledi.
Blue Bas konseptli araçların, her koltuktaki emniyet kemeri ile ‘üstün güvenlik’, diğer yolcuları rahatsız etmeyen kitap okuma lambası, ergonomik tasarımlı yumuşak kolluklar ve beşik sistemi ile yatabilen koltuklar ile büyük bir rahatlık sağladıklarını anlatan Metin Cevizci, yaz kış arzu edilen ‘üstün konfor’ sağladıklarını söyledi.
Blue Bas konforundan yararlanmak için daha uygun bir fiyat kampanyası başlattıklarını ifade eden Metin Cevizci, “Nilüfer Turizm ile güzergahlarımız dahilinde, Türkiye’nin herhangi bir noktasına ulaşmak isteyen ArtıBilet üyesi yolcularımız, alacakları ikinci bilet için sadece 3 TL ödeyecek.” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, liraya, sadece, yolculuk, şehirlerarası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mavi Sadece `Sevmekti´Desem!Sadece Sevmek! Anlar mısın? dreamy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Haziran 2009 12:20