IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Fuhuş baskınında polisleri utandıran an (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/428117-fuhus-baskininda-polisleri-utandiran.html)

Lucifer 20 Kasım 2011 08:57

Fuhuş baskınında polisleri utandıran an
 
Fatih'te bir diskoteğe düzenlenen polis baskınında fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 4 ülke vatandaşı 25 kadın gözaltına alındı.

Aksaray'da bir mekanda yabancı uyruklu kadınların fuhuş amaçlı müşterilerle buluştuğu ihbarını alan Gayrettepe Asayiş Şubesi Ahlak ve Kumar Masası polisleri, sabaha karşı düğmeye bastı.

Saat 03.00 sıralarında tecrübeli polislerden 2'sini müşteri kılığında diskoteğe gönderdi. Garsondan masalarına kadın getirmelerini isteyen polisler 1'i Özbek diğeri Ukrayna uyruklu 2 kadınla gecelik 250 karşılığında anlaştı. Anlaşmanın ardından şifreli telefon konuşmasında meslektaşlarına "Bizim eğlence güzel" dedi. Telefon görüşmesinin ardından dışarda çevre güvenliği alan polislerin bir kısmı diskotek içine girerek Ukrayna, Romanya, Azeri ve Özbek uyruklu 25 kadın gözaltına alındı. Hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından Gayrettepe'ye getirilen kadınlardan bir tanesi yüzünü kapatmak için badysini yukarı çekince göğüslerinin bir bölümü dışarı çıktı.

Basın mensuplarının kendisini görüntülemesine tepki gösteren kadın küfürler ederek yarı çıplak içeri girdi. Kadınların yapılacak işlemlerin ardından sınırdışı edileceği belirtildi.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net