IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2011, 11:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk Başkonsolos suikast listesinden çıktı




Almanya'da yabancı esnaf ve bir Alman polisi hedef alan neo-Nazi çetesinin ortaya çıkan 2005 tarihli listesinde Türkiye'nin Münih Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu ortaya çıktı.
88 kişinin ad ve adreslerinin yer aldığı listenin hazırlandığı dönemde Münih Başkonsolosu Babür Hızlan'dı.
Almanya'da sekizi Türk biri Yunan, 9 kişinin öldürüldüğü seri cinayetleri işleyen Zwickau neo-Nazi terör çetesinin 88 kişilik gizli listesinde Alman politikacılar ve Türk dernek yöneticilerinin yanında Münih Başkonsolosluğu'nun ad ve adresi de yer alıyor.
ORDUNUN SİLAH DEPOSU
Güvenlik çevrelerinden alınan bilgiye göre Münih Başkonsolosluğu'nun 88 kişilik birinci gizli listede bulunuyor. Liste 2005 tarihli. O dönemde Münih Başkonsolosu Babür Hızlan'dı. Ayrıca neo-Nazi terör hücresinin eylemleri üzerine hazırladığı Pembe Panterli propaganda filminin bulunduğu DVD'nin bir kopyasını Münih Başkonsolosluğu'na gönderdiği öğrenildi. DVD, geçtiğiğimiz günlerde posta yoluyla Başkonsoloslu'ğa ulaştı.
Zwickau neonazi terör hücresinin 10 bin kişi ve kurumun ad ve adreslerinin bulunduğu ikinci gizli listede ise Alman ordusunun silah depoları yer alıyor. Bunun yanında listede Almanya'nın çeşitli yerlerindeki silah dükkanlarının adresleri de bulunuyor. Terör hücresinin listesinde Alman ordusunun silah depolarının bulunmasıyla ilgili olarak, güvenlik birimleri, neonazilerin buralara baskın düzenleme amacıyla hazırlamış olabileceği kuşkusunu taşıyor. Federal Asayiş Şubesi ve Alman güvenlik yetkilileri gizli listenin amacının ne olduğu sorusuna açıklık getiremiyor. Gizli listedeki isimler arasında Münih'in ağırlıkta olduğuna ve liste hazırlandığında ölmüş olan kişilerin isimlerinin de bulunduğuna işaret edildi.
AŞIRI SAĞCILARI YÜRÜTMEDİLER
ALMANYA'nın Köln kentinde ırkçılık protesto edildi. Aşırı sağcılara karşı Kalk semtinde dün bir miting düzenleyen yaklaşık 500 kişi, sloganlar atarak, ırkçılığa lanet etti. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu, sendika, kilise, siyasi parti temsilcisinin yer aldığı grup ,aşırı sağcı bir grubun yürümesine de izin vermedi.


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, listesinden, suikast


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk işçileri kurtaran Emniyet Müdür Yardımcısına suikast girişi aSi Haber Arşivi 0 27 Nisan 2011 14:59
Ahmet Türk'e suikast iddiası PassioN Serbest Kürsü 5 12 Şubat 2010 16:37