IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2011, 16:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Acun'un yarışmasını kazanamadı, aklını yitirdi (:




Acun'un yarışmasını kazanamadı, aklını yitirdi

Denizli'de, beste çalışmaları yapan ve son olarak geçen hafta Aydın'da yapılan bir yarışma programına katılan İlknur Toprak, dün gece çıktığı dağda pijamaları ve çıplak ayaklarıyla bulundu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ses sanatçısı olmanın hayaliyle yaşayan ve beste çalışmaları yapan 34 yaşındaki İlknur Toprak, dün gece 03.00 sıralarında taksi çağırarak, Başkarcı Dağı İsrafil Deresi'ne gitti. Burada taksiciye geri döneceğini ve beklemesini söyleyen İlknur Toprak, dağa doğru gittikten sonra bir daha dönmedi. Bir süre bekleyen taksici durumu güvenlik birimlerine bildirdi.
Sivil Savunma İl Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri, jandarma ve polis ekipleri 8 saat boyunca Toprak'ı aradı. Aile fertlerinin de katıldığı aramalar geniş bir alanda sürdürüldü. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgede arama çalışmaları genişletildi. Dayısı Atilla Divrik, yeğeninin bir süredir psikolojik sıkıntı içinde olduğunu ve bir gün önce 40'a yakın hap içerek intihara teşebbüs ettiğini söyledi.
Yeğeninin geçen hafta Aydın'da yapılan bir yetenek yarışması programına katıldığını ve başarısız olduğunu söyleyen gözüyaşlı dayı, daha sonra sorunlarının çıktığını belirterek, "Daha önce böyle şey yoktu. Başarısız olduk, beğenilmedik diye bize konuşuyordu. Başarısızlığı hazmedemedi. Kendisi bestekar" dedi.
Yaklaşık 8 saat süren arama çalışmalarında beklenmedik bir şekilde mutlu sona ulaşıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdığı sırada polis aracının içinde yeğenini gören dayı Atilla Divrik, yeğenine sarılarak ağladı.
Üzerinde pijamaları ve kanayan çıplak ayaklarıyla bulunan İlknur Toprak'ın söyledikleri dikkat çekti. Dayısına önce annesini soran İlknur Toprak, "Geceyi burada geçirdim. Mağaradaydım. Burada huzur mutluluk aradım. Sakinliğe geldim ve mağarada yaşadım. Elimden gelse yaşayacağım ama izin vermiyorlar. Her defasında alıp götürüyorlar. İnsanların olduğu ortamda yaşamak istemiyorum. Temiz hava almak istiyorum" dedi. Huzur bulamadığı için dağa çıktığını söyleyen Toprak, bu ortamda yaşamak istediğini söyledi.
Acun Ilıcalı'nın programına katıldığını, başarısız olduğunu ancak, başarısızlıktan dolayı kaçmadığını belirten Toprak, sözlerine şöyle devam etti: "Kendimi burada doğmuş gibi hissediyorum. Hayvan gibi yaşamayı seviyorum. Korkularımla soğukta bile yaşayabilirim. Yarışma programında hakkımın yenilmesi gibi bir şey yok. Ben burada Allah'ın sesini dinliyorum." Ayakkabısız çıktığını söyleyen İlknur Toprak, mağaradan çıktıktan sonra başka bir yere giderken polis tarafından bulunduğunu söyledi ve söyleyecek çok şeyinin olduğunu, zamanla bunları anlatacağını ifade etti. Genç kadın daha sonra polis aracıyla sağlık kontrolünün yapılması için hastaneye götürüldü. İlknur Toprak'ın bulunduğu haberini dayısı, ailesine telefonla bildirdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aklını, kazanamadı, yarışmasını, yitirdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aklını Kullan Bedava Konuş dreamy Cep Telefonlar 2 25 Eylül 2011 17:47
Aşkın Aklını Yitirmiş Hali Frozen Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Şubat 2011 17:41
Dekolte Yerine,Aklını Kullanan GÜZEL! Sametold Haber Arşivi 0 04 Eylül 2010 18:43