IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2011, 09:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yönetim düştü Gandi bildiğini okudu!




CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında İstanbul il yönetiminde istifa eden iki üyenin yerine atama yapıldığını belirterek, il yönetiminin Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında görevini sürdürdüğünü bildirdi.
Güler, toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu ve sorularını yanıtladı. Suriye ile ilişkilerinde MYK'da ele alındığını belirten Güler, Suriye'nin iç savaşa doğru sürüklendiğini söyleyerek Türkiye'nin bu savaşta batılı güçlerin ileri karakolu gibi davrandığını iddia etti. Ahmet Davutoğlu'nun sıfır sorun politikasının savaş politikasına dönüştüğünü de söyleyen Güler, bu politikanın Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda değiştirilmesi gerektiğini ifade etti. Güler, Erdoğan'ın açıklamalarıyla ilgili de şunları söyledi:

"Sayın Başbakan bugün Suriye Devlet Başkanı'na yönelik ilginç bir cümle sarf etti; 'Gün gelecek sen de gideceksin' dedi. Biz de diyoruz ki halkına zulmeden, yolsuzluklara göz yuman, hukuku çiğneyen her yönetici gidecek buna herkesten önce Sayın Başbakan'da dahil.''
"SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Dersim olaylarına ilişkin açıklama yapan Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ile basın toplantısı ile bu açıklamalara tepki gösteren 12 milletvekillinin savunmalarının istendiğinin hatırlatılması ve sürecin sorulması üzerine, ''Süreç devam ediyor'' dedi.
Savunmaların alınması kararının daha önceki MYK toplantısında alındığını belirten Güler, bu kararda bir değişiklik olmadığını, işlemlerin sürdüğünü söyledi.
OĞUZ KAAN SALICI DEVAM EDİYOR

Güler, bir başka soruyu yanıtlarken de İstanbul İl yönetiminde istifa eden iki üyenin yerine atama yapıldığını belirterek, ''İstanbul il yönetimimiz görevine devam ediyor'' dedi. Güler, yönetimin daha önce olduğu gibi Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında, eksikler tamamlanarak görevini sürdürdüğünü de ekledi.
İSTİFA İDDİALARINA CEVAP

İstanbul İl yönetimindeki istifalar ve buna bağlı olarak Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in istifa edeceğine ilişkin haberlerin hatırlatıldığı Güler, Tekin'in açıklama yaparak istifasının söz konusu olmadığını söylediğini kaydetti.
Güler, ''İstanbul il yönetimi üzerine ortaya çıkmış böyle bir istifayla sonuçlanacak tartışma söz konusu değil'' dedi.
AYSEVER KİMİ İŞARET ETTİ?

Güler, ''Gazeteci Enver Aysever 'Tekin ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil'in istifa edecekleri bilgisini bana bir genel başkan yardımcısı verdi' demişti. Tekin ve Tamaylıgil bu genel başkan yardımcısının kendisini açıklaması çağrısında bulundular mı?'' sorusunu yanıtlarken de şunları söyledi:
''Bu da çok rahatsız edici bir açıklamaydı. Kendisiyle bazı telefon görüşmeleri yapıldığında 'böyle bir açıklama yapmadım' demiş Sayın Aysever. 'Bir genel başkan yardımcısı söz konusu değil' demiş. Dolayısıyla bizdeki bilgiler de çelişti. Öğreneceğiz herhalde temel olarak ne olduğunu.''


Kaynak :
internethaber.com

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.

Konu Ocean tarafından (22 Kasım 2011 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bildiğini, düştü, gandi, okudu, yönetim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gandi'nin Protokol Acemiliği SeytaninOrkestrasi Haber Arşivi 1 31 Ağustos 2010 10:42
(+18) Allahın Bildiğini Kuldan Saklamak Olmaz :)) #Opers Lord_FSohbet Komik Loglar 3 21 Mart 2010 14:06