IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lucifer

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2011, 09:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
24 Kasim 2011 Günlük Hava Durumu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sinop, İnebolu ve Bandırma çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi görülecek.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek. UYARILAR KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi beklendiğinden yaşanabilcek olumsuzlıklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Bandırma çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Balıkesir ve Bilecik çevrelerinde yer yer sis görülecek. Rüzgar; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.
EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Sinop ve İnebolu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde, buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz’in doğusunda sabah fırtına, Kuzey Ege, Batı Karadeniz’in doğusu, Marmara ile öğleden sonra Doğu Karadeniz’in doğusunda fırtınamsı rüzğar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, aralık yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, doğusu 5 ila 7, Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, öğleden sonra 5 ila 7, gece güneybatıdan 3 ila 5, batısı kuzeybatıdan 4 ila 6, akşam 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, öğleden sonra 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’ de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, Güney Ege’ de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m kuzeyi 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, doğusu ile akşam batısı 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Rüzgar: kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 akşam kuzeydoğudan 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: orta.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2011, 24, durumu, günlük, hava, kasim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güncel Hava Durumu. aLya Haber Arşivi 0 25 Ekim 2011 13:09
Hava Durumu (Resimli) CipriX mIRC Scripting Hazır Kodlar 10 16 Aralık 2010 00:12
Yurtta Hava Durumu basketci Haber Arşivi 0 13 Kasım 2010 10:09
Yılbaşında hava durumu Feronia Haber Arşivi 0 30 Aralık 2009 15:53