IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2011, 16:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Onu Alırken Bu Saçı Döktük




Tolga Çevik'in senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı ilk sinema filminin adı 'Hayırdır Tekin' iken 'Sen Kimsin?' olarak değişti. Ozan Açıktan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin Oyuncu kadrosunda Çevik'in dışında Toprak Sergen, Zeynep Özder, Köksal Engür ve Pelin Körmükçü de yer alıyor. 24 Şubat'ta vizyona girecek olan filmin basın toplantısı önceki gün Silivri'deki bir otelde yapıldı. İşte Çevik'in yeni filmi ve özel hayatıyla ilgili anlattıkları:

Filmimiz 'Sen Kimsin?' vatana millete hayırlı olsun. Filmimizin kesin ismi 'Sen Kimsin?'dir. Çünkü filmi gerçekten en iyi anlatan cümle budur.

Bu senaryoyu yazarken en büyük takıntım yaş sınırıydı. Öyle bir yazayım ki, genç seyirci de rahatlıkla gelip izlesin istedim.

ATA'YLA REKABET ETMİYORUM

Ata Demirer de film yapıyor ama aramızda rekabet durumu yok! Hepimiz arkadaşız. Ata'nın filmi 7.5 milyon yapsın biz 8 milyon yapalım. Sonra o, 37 milyon yapsın biz de 40 milyon yapmaya çalışalım. Maksat insanlar için güzel bir şey yapmak değil mi?

Bu film için Cem Yılmaz'a teklif götürüp götürmediğim soruluyor. Onun yoğun bir dönemiydi. Bir de ona sunacağım bir rol yoktu. Zaten seyredince siz de göreceksiniz; "Abiciğim gel bunu oyna" diyeceğimiz bir durum yoktu. Sorsaydık da ayıp ederdik.

ARTIK TELEVİZYON YOK!

Televizyonun bize ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, artık o defteri kapattım. Oyunculuk kariyerime bundan sonra sinema yaparak devam edeceğim.

"Tolga Çevik gerçekten paraya değer vermeyen biri mi?" diye soruyorlar. Evde bir sıkıntın yoksa, hayatta başka bir şeye ihtiyacın yoktur. İşini iyi yapan herkes parasını kazanır. O yüzden derdimiz güzel işler yapmak.

Televizyonda da sinemada da en iyisini yapmak zorundasınız. Alternatifiniz olmamalı. Ben de bunun için çabalıyorum.

Yurt dışına açılmayı düşünmüyorum. Yurt dışına açılmak yalandır. İyi bir şey yaparsanız, yurt dışından gelir sizi açarlar. Ben zaten oradan geldim. O yüzden öyle bir sıkıntım yok benim. İstersem basar giderim Amerika'ya... Ama niye gideyim ki, manyak mıyım? Benim evim burası. Gitmek vatan hainliği olur bir yerde. Siz güzel bir şey yaparsanız, onlar zaten farkına varırlar.

TEK TUTKUM ARABALAR

Medyada geçtiğimiz aylarda satın aldığım Mercedes AMG spor otomobilin fazlaca gündeme gelmesi beni çok rahatsız etti. Bunu yazan arkadaşlar, ödediğim vergiyle ilgili de yazarlarsa çok sevinirim. Yani o zaman iş, tam olur. Sadece "Yeni araba aldı" diye yazmasınlar. Sanki bu haberleri yazan gazeteci arkadaşların hesabından çektim o parayı. Onlar evde uyurken, ben çalışıyordum. Bu arabanın parasını kazanmak uğruna saçları döktük!

Gazeteci arkadaşlardan biri de '9 sene önce akbille sete gidiyordu' diye yazmış. O bir dizide oynarken söylediğim bir laftı. Ama oluyor böyle şeyler... Karısı, çocukları aç açıktadır, adam gider kendisine araba alır, tamam... Ama öyle bir şey yok! Ben çevreme olan görevlerimi de yerine getiriyorum. Benim şu hayatta tek bir tutkum var; o da arabalar... Ben de kendime bir araba aldım. Ama rahatsız ediyorsa, bir daha almam.

ZEYNEP'İ BULDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ!

Tolga Çevik, filmdeki partneri Zeynep Özder'i öve öve bitiremedi. Çevik, şöyle konuştu: "Filmde canlandırdığım 'Tekin' karakterinin gördüğünde aşık olacağı ama bizimle çalışırken, 'Allahım ne kadar mütevazı, ne kadar güzel bir insan' diyeceğimiz bir Oyuncu olması lazımdı. Zeynep de tam öyle biriydi. Filmde kendisinin rol aldığı eğlenceli sahneler var. Onu bulduğumuz için çok mutluyuz." Güzel bir film yaptıklarına inanan Çevik, "Neşeliyiz, mutluyuz, gururluyuz. Çünkü hakikaten güzel bir film yaptığımıza inanıyoruz. Tam da istediğimiz gibi komik bir film oldu" diye konuştu

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alırken, bu, döktük, onu, saçı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2010 Gelin Saçı Aksesuarları YapraK Evlilik Hazırlıkları 0 20 Nisan 2010 10:31
Gelin Saçı Aksesuarları YapraK Evlilik Hazırlıkları 3 12 Ocak 2010 17:24
Kolanyayı döktük fişeklemedik ;) AkInn Komik Loglar 2 12 Ağustos 2005 14:31