IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb
>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

5Beğeni(ler)
  • 1 Post By PauL
  • 2 Post By Bora
  • 2 Post By Kalemzede

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26 Kasım 2011, 11:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ali Taran, Acun’u dövmeye kalktı




Ali Taran, eski eşi Selma Ann Desmond’un cenaze töreninde Acun Ilıcalı erken davranıp oğlu Kuzey Taran’ın yanında en önde saf tutunca öfkeden deliye döndü.

Reklamcı Ali Taran'ın çarşamba akşamı vefat eden kanser hastası eski eşi Selma Ann Desmond (54), dün öğlen Levent Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Ali Taran, geçen haziranda boşandıktan 18 gün sonra Ayşe Özyılmazel ile evlendiği için kendisine küs olan 21 yıllık eski eşine son görevini yerine getirmek için cami avlusunda yerini aldı. Oldukça üzgün görünen Taran, oğlu Kuzey Taran (22) ve Desmond'un annesi Güney Erman taziyeleri kabul etti.

Cenaze töreninin en dikkat çeken iki ismi Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar'dı. Avşar'ın adı Taran'la aşk dedikodularına karışmıştı. Taraflar bu dedikoduyu yalanlamıştı.

Acun Ilıcalı ise "Abi" diye hitap ettiği Ali Taran, Selma Ann Desmond evliyken çiftle ailecek görüşüyordu. Ancak Taran, Desmond'dan boşanıp 18 gün sonra da Bodrum'da Ayşe Özyılmazel ile gösterişli bir düğün yapınca Ilıcalı, Taran'la iş ve özel ilişkisini kesti.

Ilıcalı "Evlenmesi değil ama kanserli eski eşini üzecek şekilde evliliğini halkın gözünün içine sokması beni rahatsız etti" demişti. Ilıcalı cenazede eşi Zeynep Ilıcalı, ekibi ve yakın arkadaşı Gökhan Şükür ile hazır bulundu. Cenazeye Kıvanç Tatlıtuğ, Eren Talu, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, Mazhar Alanson - Biricik Suden, Sevim Emre, Kadir İnanır gibi isimler de katıldı.

'Nasıl en öne geçer'
Cenazenin en ilginç detayı ise Acun Ilıcalı'nın Kuzey Taran'ın yanında en önde saf tutmasıydı. Ali Taran, erken davranan Acun Ilıcalı'nın oğlunun yanına gittiğini görünce arkada durmayı tercih etti. Taran, eski eşinin öldüğü gece Levent'teki evine gidip cenazeyi arkadaşlarıyla beraber alan Acun Ilıcalı'nın cenazede oğlunun yanında saf tutması üzerine öfkeden deliye döndü. Cenaze namazının bitmesini bekleyen Taran, tabut Ulus Mezarlığı'na doğru yola çıktığında gözleriyle Ilıcalı'yı arayarak "Döveceğim ben bu adamı, nasıl en öne gider?" diye bağırdı. Kuzey Taran ve yanındakiler "Yeri değil" diyerek Taran'ı sakinleştirdi.

Camide tabuta omuz verenler arasında yer almayan Taran, Ulus Mezarlığı'nda mezarın içine girdi ve eski eşini kendi elleriyle defnetti.

Cenazedeki duygusal anlardan biri de Desmond'un annesi Güney Erman'ın torunu Kuzey'e sarıldığı andı. Erman , Ali Taran'la kızının arasındaki küslükle ilgili soruya "O benim torunumun babası. Torunum benim çok önemli ve onu üzmek istemiyorum" yanıtı verdi.

Kaynak : sabah.com.tr

1
Bora bunu beğendi

Konu PauL tarafından (26 Kasım 2011 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
 

 

Etiketler
acun’u, ali, dövmeye, kalktı, taran


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öz anne kabusu yaşattı, koruyucu anne sevgi verdi! 'Beni dövmeye mi geldin?' diye soruyorlardı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 26 Mart 2021 16:42
Ali Taran Yalnızlık Denizinde Thetis Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2012 17:07
Ali Taran: Bekarlığa Alışamadım Rhytia Haber Arşivi 1 28 Mayıs 2012 19:08
Ali Taran Süperim PassioN Haber Arşivi 1 01 Mayıs 2012 16:29



Canlı Akış 0

+
Canlı akışı görmek için lütfen
Üye Girişi Yapın veya
Kayıt Olun.

Reaksiyonlar

×