IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Başkan Denetimde (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/430708-baskan-denetimde.html)

aLya 29 Kasım 2011 10:09

Başkan Denetimde
 
Keskin, Kent Meydanı ile yan yol arasındaki 16 sokakta planlanan "Prestij Sokak Projesi" çalışmalarını yerinde inceledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sultanbeyli Belediyesi'nin Kent Meydanı ile yan yol arasında başlattığı, "Prestij Sokak Projesi" hızla devam ediyor. 16 sokağın tamamını kapsayan projenin çalışmalarını Başkan Hüseyin Keskin yerinde inceledi.

Keskin, bölgedeki ekiplerin çalışmalarını denetlerken Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat'tan bilgi aldı, bölgedeki esnafın fikrini aldı. Keskin, projeyi en kısa zamanda bitirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Projenin detayları

Proje kapsamında Fatih Bulvarı, yan yol ve Mustazaf Sokak arasında bulunan 16 sokağın eksiklikleri gideriliyor. 2100 metre uzunluğundaki yolda, AYEDAŞ ve Telekom, yer üstündeki enerji, aydınlatma, telefon hatları gibi görüntü kirliliği oluşturan hatları yer altına alıyor, aydınlatma sistemini yeniliyor. İSKİ ve İGDAŞ alt yapıyı kontrol ederken, belediye ekipleri yağmur suyu kanalları ile granit, andazit kaplama modern kaldırımlar ve yollar inşa ediyor. Projenin tamamlanmasının ardından bölgenin trafik sirkülasyonu da yeniden düzenlenecek.

Kent Meydanı'na çıkan sokakların en az meydan kadar şık gözükmesi için çalışacak ekipler, planlanan yeni düzenlemelerle bu bölgeyi canlandıracak yeni bir görünüme kavuşturacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net