IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yavuz Bingöl'ü Yeni Bir Dizide İzleyeceğiz (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/431661-yavuz-bingolu-yeni-bir-dizide-izleyecegiz.html)

Sihir 02 Aralık 2011 09:14

Yavuz Bingöl'ü Yeni Bir Dizide İzleyeceğiz
 
Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, rol aldığı 'Üç Maymun' filmindeki karakteriyle 61. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Erkek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cu' adayı olmuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] VAR

Bu başarısıyla ne kadar yetenekli bir
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cu olduğunu gösteren Yavuz Bingöl, yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bingöl, TRT1'de yayınlanacak olan 'Bulutların Ötesi' adlı dizide Ece Uslu'yla başrolleri paylaşacak. Dizide, Dünya şampiyonluğu finaline kadar yükselmiş eski bir güreşçiyi canlandıracak olan Bingöl, gençliğini oynayacak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]inde de yapım ekibiyle birlikte titizlikle çalışıyor. Çeşitli illerden yüzlerce aday arasında yapılan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i çalışmaları halen sürüyor. Dizi, Aralık'ta başlayacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net