IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2011, 09:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlum Bedelli Askerliten Yararlanmayacak




Kılıçdaroğlu, "Bedelli Askerlik Yasasının Anayasa Mahkemesine götürülmesi konusunda bir karar vermiş değiliz." dedi.

CHP Genel Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "Bedelli Askerlik Yasasının Anayasa Mahkemesine götürülmesi konusunda bir karar vermiş değiliz. O konuyu hukukçu arkadaşlarımız inceliyorlar. Anayasaya aykırılık görülürse tabii ki Anayasa Mahkemesine götüreceğiz" dedi. CHP Lideri, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun bedelli askerlikten yararlanmayacağını belirterek, "Onun askere gitmesini istiyorum" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Bude Ekin Sanat Galerisi'nde 15 ressam ve 1 heykeltıraşın eserlerinden oluşan karma sergiyi gezdi. Sergiyi gezdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Rıza Türmen'in bedelli askerlik yasasını Anayasa Mahkemesine götürebilecekleri yönünde açıklamaları olduğunun hatırlatılması üzerine, "Daha o konuda bir karar vermiş değiliz. Rıza Bey açıkladı. O konuyu hukukçu arkadaşlarımız inceliyorlar. Anayasaya aykırılık görülürse tabii ki Anayasa Mahkemesine götüreceğiz doğal olarak" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Oğlunuz Kerem de 1982 doğumlu diye biliyoruz. Yararlanacak mı bedelliden, var mı böyle bir düşünceniz" sorusuna ise "Hayır yararlanmayacak. Onun askere gitmesini istiyorum" şeklinde yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, bu düşüncesini oğluyla konuştuğunu da ifade etti.

-SURİYE KONUSU: "TÜRKİYE'YE YAKIŞMIYOR"-

Kılıçdaroğlu,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye yönelik açıkladığı 9 maddelik yaptırım paketine ilişkin soruyu da şöyle yanıtladı:

"Bu konuda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] politikasını kimin desteklediğine bakılması gerekir. Kim sırtını sıvazlıyor iktidarın? Biz kendi içimizde bu kadar sorun varken başka bir ülkenin iç sorunlarına niye giriyoruz? Başka bir ülkede olaylar çıkarmak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] topraklarında silahlı güçler yetiştirmek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye yakışıyor mu? Biz 'büyük [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]' diyoruz, 'güçlü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]' diyoruz. Büyük ve güçlü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yabancı bir ülkeye müdahale için kendi topraklarında silahlı güç besleyebilir mi? Böyle bir anlayış olabilir mi? Yarın başka bir ülke kalkıp da kendi topraklarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye karşı silahlı güçler yetiştirse ve bizim iç işimize müdahale etse ne diyeceğiz? Doğru değil. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye yakışmıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin geleceğine yakışmıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ulusal kurtuluş savaşı vermiş bir ülke. Kendi topraklarına, komşularının topraklarına saygılı bir ülke. Nasıl oluyor da bu tür davranışların içine girebiliyor? Ben ne diyordum, '[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iktidarı egemen güçlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'daki sopasıdır'. Şimdi sopalığı bıraktı, taşeronluğunu da yapmaya başladı."

Kılıçdaroğlu, ABD Başkan Yardımcısı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye yapacağı ziyaret ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin terörle mücadelesinde ABD'nin desteğine ilişkin, "Bu konuda Sayın ABD Büyükelçisi beni ziyaret ettiğinde gerekli desteği verdiklerini söylemişti. Ben [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de kamuoyunun farklı düşündüğünü ifade etmiştim. 'Eğer hükümet izin verirse biz ne tür destekler verdiğimizi açıklarız' demişti. Biz de Dışişleri Bakanlığına yazı yazdık. 'İzin verin, sayın büyükelçi terörle mücadelede [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ye ne tür destek verdiğini bize açıklasın' diye... Yanıtını bekliyoruz" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
askerliten, bedelli, oğlum, yararlanmayacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir oğlum dağda bir oğlum askerde Ruj Haber Arşivi 0 23 Ekim 2011 14:50