IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2011, 10:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Altıoklar aşırıya kaçtı"




"Altıoklar aşırıya kaçtı"

Film Yönetmenleri Derneği Başkanlığı görevinden küfürlü sözlerle ayrılan yönetmen Mustafa Altıoklar'ın üslubu meslektaşlarının tepkisini çekti
SAFA ÖNAL: Mustafa'nın böyle bir çıkış yapmaya ne hakkı var? Herkes onun gibi düşünmek zorunda değil. Yaşananları kendine göre yorumlaması onun görüşüdür. Mesleki dertlerde birliktelik söz konusu olabilir ama farklı düşünceleri kabul etmek gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ATALAY TAŞDİKEN: Açıklamasındaki uslüp beni rahatsız etti. Çok ayıp... Kullandığı ifadeler; sanatçıya yakışmayan, kişiyi rencide eden, saygısız ve kabul edilemez türden. İstifa etti diye Film-Yön Derneği batacak değil. Derneğin sektörde çok sözü geçen bir kurum olduğunu da düşünmüyorum.
MURAT ŞEKER: Mustafa renkli bir kişiliğe sahip. Yani ondan beklenmeyecek bir üslup değil. Belli ki çok kızmış. İstediklerini yapamayınca ayrılmaya karar vermiş. Yönetmenlerin birlik olamaması konusunda kendisine katılıyorum.
MURAT SARAÇOĞLU: Yönetim kurulunun çabalarını olumlu karşılıyorum. Ama maalesef bizler yönetmenler olarak pek bir araya gelemiyor ve Altıoklar'ın dediği gibi bir birliktelik gösteremiyoruz. Sanırım bu da kendisinin son noktası olmuş ve istifa etmiş.
ÖMER FARUK SORAK: Düşüncesine saygı duyuyorum. Yapmak istediklerini başaramayınca istifa etmesi doğal. Hayırlısı olsun. Ama küfürlü açıklama biraz aşırı olmuş.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altıoklar aşırıya kaçtı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık