IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2011, 11:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Savaş'ın Okul Ziyareti




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belediye Başkanı Doç.Dr. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi Okulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Okul Müdürü
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Md. Yrd. Tamer Yılmaz, Dr.Mustafa Gençay Okul Müdürü Celal Güngör, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Okul Müdürü İsmet Özdemir yer aldı.


3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla yapılan ziyarette konuşma yapan Başkan Savaş, engelli sayısının azaltılmasında anne karnında uygulanacak olan tedavinin önemine dikkatleri çekti. Geçen yıllara göre engelli insanlarımıza yönelik yapılan çalışmalarda azımsanmayacak ölçüde artış olduğunu ifade eden Başkan Savaş, "Gönül ister ki engelli sayımız gün geçtikçe azalsın. Bu çocukların topluma kazandırılmasında siz eğitmenlere büyük görev düşüyor" dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Belediyesi olarak son 2,5 yılda yapılan icraatları dile getiren Başkan Savaş, "Yıllara sarih ihmale uğramış işlerin yapımına yöneldik.

Üst yapıdan önce
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın en büyük ihtiyacı olan alt yapı konusunda eksiklikleri olan bölgelerde çalışmalar gerçekleştirdik. Bunu yaparken kentimizde yatırımcı olan kurumlarla işbirliği içinde hareket ettik ve onların da alt yapı çalışması yaptığı yerlerde eşgüdüm içinde hareket etmeye özen gösterdik. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çevre düzenleme çalışmalarına geçerek asfalt, ağaçlandırma yeşillendirme ve ışıklandırma faaliyetlerinde bulunduk. 9 ana caddemizde ve kentimizin muhtelif bölgelerinde yürüttüğümüz cadde ve kaldırım düzenlemelerimizi görme ve fiziksel engelli insanlarımızı düşünerek gerçekleştirdik.

Altyapı sorununu çözüme kavuşturduğumuz caddelerimizin süratle üst yapı çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Son olarak geçtiğimiz günlerde kentimizin en işlek caddelerinden biri olan Yavuz Selim Caddesi'nin büyük bölümünde altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu" dedi. Başkan Savaş ziyarette okul heyeti ve öğrencilerle birlikte ikram edilen yaş pastayı yedi ve bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü bir kez daha kutladığını ifade etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
okul, savaşın, ziyareti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Okul Alışverişi: En düşük okul alışverişi 100 lirayı buluyor... Dilara Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 13:28