IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2011, 09:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ormanlık Alanda Kaybolan 2 Yaşındaki Songül Bulunamadı




Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Yeşildağ Beldesi'nde Karatarla Mevkii'ndeki ormanlık alanda dün öğle saatlerinde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Songül Çelik'in bulunması için arama çalışmaları havanın aydınlanmasıyla yeniden başladı. Yaklaşık 70 kişiden oluşan jandarma ve arama kurtarma ekibi, 3 dedektör arama köpeği eşliğinde küçük çocuğun bulunması için çalışmasını sürdürüyor.

Mardin'de oturan 9 çocuk babası, 42 yaşındaki Necati Çelik ve 37 yaşındaki 8 aylık hamile eşi Gevri Çelik, geçen Ağustos ayında yakınlarıyla birlikte meşe odunundan mangal kömürü üretmek üzere Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Yeşildağ Beldesi'ne geldi. Karatarla Mevkii'nde kurdukları çadırda yaşayan Çelik ailesinin en küçük çocuğu olan 2 yaşındaki Songül Çelik, dün saat 14.00 sıralarında oynarken kayboldu. Çocuklarının kaybolduğunu fark eden Çelik ailesi, yakınlarıyla birlikte Songül'ü aradı. Bulamayınca da durumu jandarmaya bildirdi.

KÖPEKLERLE EKSİ 7 DERECEDE ARAMA

Jandarma ekipleri yaptığı ilk aramada Songül'ün izine rastlamayınca, takviye ekiple birlikte, Sivil Savunma İl Müdürlüğü'ne bağlı arama kurtarma ekiplerine haber verildi. Jandarma, arama kurtarma ekibi ve köylüler ellerinde fenerlerle 3 dedektör arama köpeği eşliğinde yaklaşık 2 kilometrelik alanda arama tarama yaptı. Yetişkin insanın gidemiyeceği kayalık ve ormanlık bölgeler bile tek tek kontrol edildi. Arama çalışmalarını Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve Yeşildağ Belde Belediye Başkanı Mustafa Ünlü de, yakından takip etti. Sıfırın altında 7 dereceye varan soğuk havaya rağmen, zaman zaman ateş yakarak çalışmalarını sürdüren ekipler, ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Saat 03.00 sıralarında Songül'ün çocuğun izine rastlanılmaması üzerine çalışmalara ara verildi.

GÜN IŞIĞIYLA ARAMA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Havanın aydınlanması ile birlikte çevre ilçelerden gelen jandarma ekiplerinin de katılmasıyla birlikte yaklaşık 70 kişiden oluşan jandarma ve sivil savunma arama kurtarma ekipleri, Songül'ün bulunması için yeniden arama çalışması başlattı.

Yaşının da küçük olması nedeniyle çok fazla mesafeyi yürüyemeyeceğini tahmin ettiklerini belirten arama kurtarma ekipleri ise, çocuğun kayalık yada ağaçlık alanların kenarında uyuyup kalabileceğini, soğuk hava nedeniylede hayatından endişe ettiklerini belirtti.

"KIZIMIN ÜZERİNDE SADECE KAZAK VARDI"

Arama çalışmalarına eşlik eden Necati Çelik, kızının üzerinde sadece kazak ve eşofman bulunduğunu belirtti. En son gördüğünde ayakkabılarını bile ters giydiğini ifade eden Çelik, şunları söyledi:

"Beyşehir'den öğle saatlerinde gelmiştim. Ocağın yanına gelip mangal kömürü üretmeye başladım. O sırada bir misafirim geldi. Ona çadırda çay ikram ettim. Daha sonra yeniden ocağın başına geldim. Bu sırada eşim geldi ve Songül'ü uzun süreden bu yana görmediğini söyledi. Ben de kardeşiyle arabanın yanında oynadığını söyledim. Daha sonra burada çadırlarda kalan diğer yakınlarımla birlikte aradık. Bulamayıncada jandarmaya haber verdik. 2 ay önce memleketimize dönecektik. Ama orada iş, AŞ yok. Biraz daha para kazanıp, ekonomik sıkıntı yaşamamak için kaldık."

10'UNCU ÇOCUĞUNA HAMİLE OLAN ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ekipler, ormanlık alanda arama çalışmasını sürdürdüğü sırada 10'uncu çocuğuna hamile olan Gevri Çelik, sinir krizi geçirdi. Kızı bulununcaya kadar bölgeden ayrılmayacağını ve hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Gevri Çelik'e ambulansta müdahale edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, alanda, bulunamadı, kaybolan, ormanlık, songül, yaşındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
izmir Karabel ormanlık alanı Ecrin Ege Bölgesi 0 15 Eylül 2011 22:11
Ein - Songül. cruel Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 2 12 Mayıs 2011 09:36
Yerlerdeyim Songül :) NefeS Komik Loglar 4 21 Nisan 2011 22:23
Kaybolan 3 Yaşındaki Çocuk Bir Gün Sonra Bulundu Spammer Haber Arşivi 0 17 Temmuz 2009 14:31
Bankacı Songül 4 yıldır bulunamadı Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 01:32