IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2011, 09:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başarılı Öğrenciler Sertifikalarını Aldı




Doğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi'nde, 2010-2011 Bahar döneminde başarı sağlayarak şeref ve yüksek şeref listelerine giren öğrencilere sertifikaları törenle verildi. İletişim Fakültesi Yeşil Salon'da gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurten Kara yaptı.

Derslerinde başarı göstererek şeref ve yüksek şeref sertifikası almaya hak kazanan öğrencileri kutlayarak açılış konuşmasına başlayan Doç. Dr. Kara, bu tür törenlerin kendisini çok duygulandırdığını ve heyecanlandırdığını belirtti. Kara, öğrencilerin derslerde gösterdikleri başarıyı katıldıkları mesleki atölye çalışmaları, panel ve konferanslarla da güçlendirmeleri gerektiğinin altını çizdi. "İletişim Fakültesi'nde düzenli olarak akademisyenlerin yanı sıra, sektörde isim yapmış yönetmenlerin, metin yazarlarının, reklamcıların, film yapımcılarının, fotoğraf sanatçılarının ve halkla ilişkiler uzmanlarının panel, söyleşi ve atölye çalışmalarıyla öğrencilerle buluşması sağlanıyor" dedi. Öğrencilerin bu tür etkinliklere etkin katılımlarının arzulandığını ve entelektüel gelişimlerinde bu etkinliklerin çok önemli payı olacağını ifade etti.

Törende Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri adına David Mathias, Radyo-TV, Sinema ve Gazetecilik Bölümü adına Didem Civisilli ve Görsel Sanatlar ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tasarımı Bölümü öğrencileri adına da Zahra Mohammad Kazemi birer konuşma yaptılar.

Başarısızlık, dünyanın hiçbir yerinde kabul görmüyor

David Mathias, "başarısızlık dünyanın hiçbir yerinde kabul görmüyor, başarılı olmak için elimizden geleni yapmalıyız," dedi. Didem Civisilli, ailesi, arkadaşları ve hocalarına başarılı olmaları için verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti ve arkadaşlarını, öğrencilikleri sırasında besledikleri evcil hayvanları, giderken sokağa terketmemeleri konusunda uyardı. Zahra Mohammad Kazemi ise, teknik olanakların yeterli olduğu bir üniversitede okuduklarını, deneyimli öğretim elemanlarının öğrencilere her zaman yardıma hazır olduğunu, bu nedenle çok şanslı olduklarını, bu olanakları öğrencilerin daha verimli bir biçimde kullanmaları halinde başarının artacağını belirtti.

Törende, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden 15, Radyo-TV, Sinema ve Gazetecilik bölümünden 13, Görsel Sanatlar ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tasarımı bölümünden 13 öğrenci, şeref ve yüksek şeref sertifikalarını hocalarının elinden aldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aldı, başarılı, sertifikalarını, Öğrenciler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğrenciler için dua Perius Komedi ve Mizah 3 27 Ocak 2010 14:56
Kahvaltı yapan öğrenciler okulda daha başarılı YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 25 Eylül 2009 17:33
Öğrenciler paradise Fıkra 0 11 Haziran 2008 17:28