IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2011, 18:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Flaş!.. Tv’de ibrahim tatlises’in “öfke” kustuğu ve “iyileşince görürler” ...




FLAŞ!.. TV’DE İBRAHİM TATLISES’İN “ÖFKE” KUSTUĞU VE “İYİLEŞİNCE GÖRÜRLER” DEDİĞİ “KİŞİLER” KİM?.. MAHSUN KIRMIZIGÜL MÜ NİHAT DOĞAN MI?.. BİLİNDİĞİ GİBİ İBO’NUN BU İKİ İSİMLE YIZDIZI BİR TÜRLÜ BARIŞMIYOR!.. SON DÖNEMDE, MAHSUN KIRMIZIGÜL, ADETA İBRAHİM TATLISES’İN BİR DÖNEM YAŞADIĞI YOLLARDAN GİDİP, ŞİMDİ “YÖNETMEN” OLARAK DA ÇOK ÖNEMLİ FİLM VE DİZİLERE İMZA ATMAYA BAŞLADI!.. ANCAK KIRMIZIGÜL, HASTANEDE İBO’YU ZİYARET EDENLER ARASINDAYDI!.. DİĞER AKLA GELEN İSİM NİHAT DOĞAN’SA HASTANEYE BİLE GİTMEMİŞTİ!.. ANCAK BİR DÖNEM YAŞADIĞI “İBO AMBARGOSU”NU KIRIP, YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA OLAY ÜSTÜNE OLAY YARATMAYI BAŞARDI?.. YA DA BAŞKA BİRİ Mİ?..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İbrahim Tatlıses’in canlı yayındaki açıklamalarında en çok dikkat çeken, öfke dolu olmasıydı.
İşte ilk akla gelen iki isimle ilgili bilgiler “başlıkta” yer alıyor.
Ve bu konuyu da ilk Erol Köse gündeme taşımış ve Twitter’a şöyle yazmıştı:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
drerolkose


“TATLISES DEV BİR SES AMA STRATEJİ SIFIR. BİR BAKARSIN BEMBEYAZ SAÇLARIYLA DEDE GİBİ POZ VERİR, SONRA LACİVERT SAÇ YAPAR, ŞİMDİ DE SIFIR STRATEJİYLE CANLI YAYINLARA TELEFONLA BAĞLANIYOR.”
“İYİLEŞİR İYİLEŞMEZ DOSTLUK YAPMAYANLARI İFŞA EDİCEM MAHFEDİCEM DİYOR... YİNE O ESKİ ÖFKELİ SİNİRLİ İBO’YA DÖNÜŞÜYOR… KİN KUSUYOR AĞLIYOR. İNSAN ÖNCE BASIN TOPLANTISI İLE DUACISI OLAN HALKA TEŞEKKÜR EDER BİLGİLENDİRİR SONRA DA TLF BAĞLANIR…”
“STRATEJİ-GİZEM SIFIR YİNE HATA ÜSTÜNE HATA YAPIYOR YİNE ÖTEKİLEŞTİRMELER YAPIYOR YİNE KREDİSİNİ SABAH PROGRAMINDA FUTURSUZCA HARCIYOR... YİNE HERŞEYİ BİLEN KİBİRLİ ADAMI OYNUYOR...”
“YİNE HALKA OLAN VEFA BORCUNA TEŞEKKÜR ETMEDEN LAGA LUGA ALAKASIZCA SOHBETLİYOR. OYSA İLK BAĞLANTI PRIME TIME OLMALIYDI TURKİYE KİTLENMELİYDİ.”
“YAZIK YİNE DERS ALMADAN YÜRÜYOR… EKİBİNİ TAKMIYOR VE ORTAYA KARIŞIK TEHDİTLER SAVURUP HERKESİ KÜÇÜMSÜYOR DİNLEMEM ŞARKICI VS DİYOR.”
“TATLISES ÖNEMLİ BİR SES AMA STRATEJİK HATALAR DEVAM. AYNI AGRESİFLİKTE TV’YE BAĞLANDI. SEZEN DAHİL AJDA DAHİL KİMSEYİ DİNLEMEM DEMESİ AYIP BENCE.”
“BİZ KENDİSİNİ SEVDİĞİMİZDEN YILLARCA ŞAKŞAKÇI OLMADIK VE BAŞARILI OLDU… AMA AYNI HATALARLA DEVAM ETTİĞİNİ GÖRÜNCE UMUDUM AZALDI.”
“YAHU ARTIK KAVGA ETME ONLA BUNLA..İŞİNE BAK BE ABİCİM SAĞLIĞINA BAK... TVDEN “HERKESE GÜNÜNÜ GÖSTERECEĞİM VS” EDASINDAKİ LAFLAR DA NE OLUYOR.”
“UMARIZ İYİLEŞİR AMA SANIRIM MUHAKEME KABİLİYETİ BOZUK VE ANİ EVLİLİĞİ DE BUNA DELALET. SIRASI MIYDI?.. NEYSE, BİZE NE DEMEK KOLAY. ŞAKŞAKÇI DEĞİLİZ.”



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
flaş, görürler”, ibrahim, kustuğu, tatlises’in, tv’de, “iyileşince, “öfke”


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Hastanede nikah kiyan ibrahim tatlises ve ayşegül yildiz’in düğün tarihi.. PauL Haber Arşivi 0 02 Aralık 2011 12:02
Flaş Flaş Flaş Marsta Fare Bulundu.. blackkurt38 Komedi ve Mizah 5 06 Şubat 2008 01:27