IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2011, 09:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tophane'de yangın




Tophane'de yangın

Beyoğlu'nda, çok sayıda nargile kafenin bulunduğu Amerikan pazarında yangın çıktı. Bir kafenin çatısında başlayan yangın, bitişiğindeki diğer kafelere de sıçradı. Yangın sebebiyle çalışanlar ve kafe sahipleri büyük panik yaşadı. Yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu söndürülen yangında 6 dükkan kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin olay yerine geç geldiği ve yanlış yerden yangına müdahale ettiği iddia edildi.
Tophane'de, Meclisi Mebusan Caddesi ile Kemeraltı Caddesi'nin kesiştiği alanda bulunan meşhur nargilecilerden birinde saat 06:40 sıralarında yangın çıktı. İstanbul Cafe'de başladığı iddia edilen yangının nargile közünden çıktığı öne sürüldü.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ahşap ve plastik ağırlıklı malzemelerden yapılan dükkanda çıkan yangın, bitişik nizam olan diğer dükkanlara da sıçrayarak hızla yayıldı. Yangın ihbarı üzerine Beyoğlu İtfaiyesi'nin yanı sıra Beşiktaş, Şişli ve Fatih itfaiyeleri de olay yerine sevk edildi. Bu sırada kafe çalışanları büyük panik yaşadı. Polislerle tartışan kafe sahipleri ve çalışanları, yangının bir an önce söndürülmesini istedi. Kafe çalışanları olay yerine gecikmeli geldiklerini iddia ettiği itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldüğünde 6 dükkanın kullanılamaz hale geldiği belirlendi.
Görgü tanıkları "İtfaiye çok geç geldi. Yangın 3 dükkanı kül ettikten sonra itfaiye geldi. İlk dükkanda yangının neden çıktığını bilmiyorum. Diğer dükkanlara brandaların tutuşmasıyla sirayet etti. İlk müdahaleyi yaptık ama söndüremedik" diye konuştu.
Yangın üzerine olay yerine çok sayıda emniyet mensubu da sevk edildi. Geniş bir alana güvenlik şeridi çeken polisler, sivil vatandaşların olay mahalline girmesine izin vermedi. Kafelerde büyük çapta maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
tophanede, yangın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Metrobüste yangın Angel Haber Arşivi 1 24 Eylül 2008 12:14
PTT binasında yangın Collettivo Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2008 12:47