IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   44 saat gizlenmiş (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/433832-44-saat-gizlenmis.html)

LeyLa 08 Aralık 2011 11:35

44 saat gizlenmiş
 
44 saat gizlenmiş

Bugün yazarı Seda Şimşek, BBP lideri Destici ile Yazıcıoğlu ailesininCumhurbaşkanı Gül'e sunduğu, arama kurtarmayla ilgili skandal belgenin içeriğini açıkladı.
Sokakta kulaktan kulağa yayılan ses "bu bir kaza değil, suikast" diyor. Bu devirde, bunca zaman geçmesine rağmen olayın ne olduğu aydınlatılamıyorsa gelişmişlik katsayımızla ilgili hiç ahkâm kesmeyelim.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Savcılığa gidecek

BBP'nin yeni genel başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve genel sekreter Metin Gündoğdu ile birlikte pazartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kapısını çaldı. Gül'ün çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı'na önemli bir bilgi verdiklerini söylediler. Delillerin karartılması ihtimaline karşı bu bilginin ne olduğu açıklanmıyor, ama işin içine "gizem" girince merak etmemek mümkün değil.

"Deliller karartılmasın" hassasiyetine saygı duyarak, "gizemli bilginin" ne olduğunu "açıklama"yıp, tarif edelim. Cumhurbaşkanı'na anlatılan sır, bir belge. Bu belge, Cumhurbaşkanlığı kanalıyla soruşturmayı yürüten Malatya Özel Yetkili Savcılığı'na da ulaştırılacakmış.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net