IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2011, 23:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
38 yaşında hayatını kaybetti !




38 yaşında hayatını kaybeden eski manken Dilek Akıncılar, toprağa verildi.
ANTALYA’da, geçirdiği beyin kanaması sonucu dün yaşamını yitiren eski manken 38 yaşındaki Dilek Akıncılar, toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Şener Akıncılar ile anne Melek Akıncılar gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaklaşık 7 yıl önce annesinden nakledilen böbrekle hayata tutunmaya çalışırken, böbreğin vücuduna uyum sağlaması için kullandığı ilaçların akciğer yetmezliğine neden olduğu eski manken ve mankenlik ajansı sahibi Dilek Akıncılar, geçirdiği beyin kanaması sonucu dün gece tedavi gördüğü hastanede öldü.
Antalya’da birçok alışveriş merkezindeki sinemaların sahibi olan Şener Akıncılar’ın kızı Dilek Akıncılar için bugün Muratpaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Akıncılar’ın cenaze törenine Antalya Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü Göksel Kumsal, Antalya Baro Başkanı Zafer Köken, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, ailesi ve sevenleri katıldı. Dilek Akıncılar, Muratpaşa Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Çağlayan Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze töreninde baba Şener Akıncılar ile anne Melek Akıncılar, gözyaşlarına hakim olamadı. Acılı aileyi yakınları teselli etmeye çalıştı.

NAKİL İÇİN BEKLİYORDU

Bir dönem podyumlarda mankenlik yapan, ardından Antalya’da kurduğu ’A Ajans’ adlı mankenlik ajansıyla podyumlara yeni yüzler kazandıran Dilek Akıncılar, böbrek yetmezliğine yakalanınca podyum dünyasından çekilmiş ve babasının sinema işletmelerine yardım etmeye başlamıştı. Annesinden aldığı böbreğin vücuduna uyum sağlaması için kullandığı ilaçlar yüzünden akciğer yetmezliğine yakalanan ve hayatının son aylarını hastanede geçiren Akıncılar, Avusturya’nın başkenti Viyana’da yapılması planlanan akciğer nakli için uygun organ bekliyordu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kaybetti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
102 Yaşında Hayatını Kaybetti.. Düş Haber Arşivi 0 20 Eylül 2011 19:11
• Ünlü bilim-kurgu filminin yıldızı Anne Francis, 80 yaşında hayatını kaybetti. Sametold Kültür ve Sanat 0 04 Ocak 2011 20:35
~ 11 kişi hayatını kaybetti!. Sametold Haber Arşivi 0 29 Aralık 2010 17:36
Üsteğmenin eşi hayatını kaybetti Lucifer Haber Arşivi 0 11 Haziran 2010 21:12
Metin And hayatını kaybetti Collettivo Kültür ve Sanat 0 06 Ekim 2008 00:41