IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2011, 02:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
51 yaşındaki hayat kadını ile birlikte oldu!




Adana'da'da tedavi için gittiği hastanede HIV virüsü taşıdığından şüphelenilen 16 yaşındaki B.P. ile onun birlikte olduğu 51 yaşındaki M.Ö. adlı kadının AIDS olmadığı ortaya çıktı. Eliza testinin negatif çıkması üzerine Çukurovca Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde gözetim altında tutulan M.Ö. taburcu edildi.
Geçen hafta halsizlik, kusma ve vücutta kırgınlık şikayetleriyle Adana Devlet Hastanesi'ne giden B.P.'nin şikayetlerinin AIDS bulgularıyla benzerlik göstermesi üzerine Eliza testine sokulmuştu. Cinsel yolla bulaştığı düşünülen hastalığı, bir yıl önce birlikte olduğu M.Ö.'den kapmış olabileceğini söyleyen B.P.'nin ifadesi üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, M.Ö.'yü gözaltına almıştı. Para karşılığı fuhuş yaptığını kabul eden M.Ö., küçük yaşta mağdura cinsel istismar suçundan adliyeye sevk edilmiş ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmıştı. M.Ö. yapılan tahlillerin sonuçları alınıncaya kadar da gözetim altında tutulması için İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmişti.
M.Ö.'den alınan kanın incelemesi tamamlandı. Yapılan tahlillerde hem M.Ö.'nün hem de B.P.'nin kanında HIV virüsüne rastlanmadı.
Raporun açıklanması üzerine, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde gözetim altında tutulan M.Ö. taburcu edildi. M.Ö. hakkında açılan 'küçük yaştaki mağdura cinsel istismar' davasının süreceği belirtildi.



__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
51, birlikte, hayat, ile, kadını, kadä±nä±, oldu, yaåÿä±ndaki, yaşındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14 yaşındaki kızla birlikte oldu! Lady Haber Arşivi 0 06 Haziran 2010 10:08