IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2011, 19:37   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuklar Süpercan'a bayıldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türk Telekom Çocuk Portalı TT Çocuk'un yeni süper kahramanı Süpercan, çocukların gönlüne taht kurdu.
Süpercan, 8 ay içinde 149 milyon 668 bin 927 kez görüntülendi ve iki milyonun üzerindeki kullanıcı tarafından indirildi. Türk Telekom İnteraktif Pazarlama Müdürü Özleyiş Pamir, Türk kahramanı Süpercan'ın dijital dünyada bir fenomene dönüştüğünü söylüyor. Oyun, uzaydan gelerek ağaçları kesen ve dünyayı felakete sürüklemeye hazırlanan bir robot ordusuna karşı Süpercan'ın heyecan dolu maceralarını konu alıyor. Süpercan'ın kritik anlarında yardıma Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man gibi Marvel süper kahramanları yetişiyor.

Ailelerden olumlu tepkiler aldıklarını kaydeden Pamir, Süpercan'ın ülkemizin kendi manevi ve kültürel değerlerinden beslendiği için toplumda kabul gördüğünü belirtiyor. Çocukların hayalindeki kahramanlara özendiklerini ifade eden Pamir, onların dünyasında Süpercan'ın empati kuracakları yerel bir dost ve dünya sorunlarına, dostları ile birlikte çare arayacağı bir kahraman olacağını dile getiriyor. Pamir, Süpercan'la çocukların katılım sağlayacakları hatta üretici olacakları bir dünyada özgüvenle büyümelerini hedeflediklerini söylüyor. Oyunun içeriğinin, çocuklara verdiği mesajın özenti olmadığını anlatan Pamir, "Süpercan'ın Türkiye'ye hizmet etmesi en büyük dileğimiz. Türkiye'de bir oyun ve çizgi film endüstrisini tetiklemesini, girişimcilere fırsatlar oluşturmasını, ülkemizden üretimlerin yapılmasını ve yatırımcıların dikkatini çekip yeni projelere kapı aralamasını istiyoruz. Özellikle Çizgi Film Yapımcıları Derneği üyesi olarak Süpercan ile başlayan bu hareketin bir rol model olması en büyük arzumuz." diyor.

Süpercan bilgisayar oyununun gelecek versiyonlarında danışmanlık yapacak olan pedagog Adem Güneş'e göre Türk Telekom, büyük bir başarıya imza attı. Türk Telekom'un Süpercan gibi Türk bir karakterin Hulk, Iron Man benzeri Hollywood karakterleriyle oynayabilme lisansını elde ederek bir ilki yaşattığına işaret eden Güneş, Süpercan'ın diğer bilgisayar oyunlarından farklı olduğu görüşünde. "O diğer karakterler gibi elinde silah taşıyıp adam öldürmüyor." diyen Güneş, Süpercan'ın doğaya zarar veren robotlarla savaştığını ifade ediyor. Böylelikle çocuklara duyarlılık kazandırmayı amaçladıklarını dile getiren uzman pedagog Güneş, tam bir Türk kahramanı olacak Süpercan'ın kitap, çizgi roman ve çizgi filminin de yapılacağını belirtiyor.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuklar, süpercana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İmam Bayıldı Kralice Sebze Yemekleri 1 12 Mart 2009 13:54