IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By aLya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2011, 09:11   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyza Öğretmen Kaza Kurbanı Oldu




Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, bir arkadaşının nişan törenine katılan müzik öğretmeni 30 yaşındaki Beyza Durul, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedip bir otelin bahçesine girdiği kazada ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede öldü.

Genç öğretmen gözyaşları arasında toprağa verildi.Kaza, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek Okulu'nun Uygulamalı Hamzakoy Oteli yakınlarında dün (Cumartesi) saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Gelibolu İlçesi'ndeki Gazi Süleyman Paşa İlköğretim Okulu'nda müzik öğretmenliği yapan 30 yaşındaki Beyza Durul, bir restoranda düzenlenen, arkadaşının nişan törenine katıldı.

Geç saatlere kadar eğlenen Beyza öğretmen, arkadaşlarıyla vedalaşıp evine gitmek üzere kendisine ait 17 RN 061 plakalı otomobille yola çıktı. Nişan töreninde alkol aldığı öne sürülen Beyza öğretmenin kullandığı otomobil, yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yolun sağındaki kaldırıma çarpıp taklalar atarak Uygulamalı Hamzaköy Oteli'nin korkuluklarını aşıp bahçesine girdi. Kazayı gören otel görevlileri sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

EMNİYET KEMERİNİ TAKMAMIŞ

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, emniyet temeri tamadığı belirtilen Durul'u ambulansla Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hava yastığının açılmasına rağmen kemeri takılı olmadığı için otomobil içinde savrulan talihsiz öğretmen yapılan müdahalalere rağmen hayatını kaybetti.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nden 4 yıl önce mezun olan ve memleketi Gelibolu'da göreve başlayan genç öğretmenin keman çaldığı belirtildi. Öğrenci ve arkadaşları tarafından çok sevilen Beyza öğretmenin ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti, gözyaşlarına boğuldu.

Yaşamını yitiren talihsiz öğrenmenin alkollü olup olmadığının yapılacak kan testinin ardından anlaşılacağı bildirildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Müzik öğretmeni Beyza Durul için bugün Gazi Süleyman Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Beyza öğretmenin babası Serdar Durul, Gelibolu Belediye Başkanı AK Parti'li Mustafa Özacar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu, Gazi Süleyman Paşa İlköğretim Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, daire müdürleri, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Baba Serdar Durul, kızının tabutuna kapanıp gözyaşı döktü. Talihsiz öğretmenin minik öğrencileri de gözyaşlarına hakim olamadı. Beyza öğretmenin cenazesi, ikindide kılınan cenaze namazının ardından Gelibolu Alaaddin Kalfa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan, talihsiz öğretmenin, kazaya kurban gitmeden bir saat önce nişan törenine katıldığı Neslihan Yücesoy ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beyza, kaza, oldu, Öğretmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turist kaza kurbanı oldu Cemalizim Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2008 19:00