IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   2 Kişiyi Öldüren Emekli Astsubay Tutuklandı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/437259-2-kisiyi-olduren-emekli-astsubay-tutuklandi.html)

aLya 20 Aralık 2011 11:16

2 Kişiyi Öldüren Emekli Astsubay Tutuklandı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


-edirne'nin Enez İlçesi'ne bağlı Işıklar Köyü'nde 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi ağır yaraladığı iddiasıyla emekli astsubay 47 yaşındaki Ahmet Taş, tutuklandı.

1,5 yıl önce kendisini terk eden 3 çocuğunun annesi 45 yaşındaki Atiye Taş'la barışmak için köye gelen Ahmet Taş, geçen pazar günü kahvede karşılaşıp tartıştığı kayınbiraderlerine kurşun yağdırdı. Saldırıda kayınbiraderi 36 yaşındaki Halil Ökten ve kahvedeki müşterilerden 51 yaşındaki Yaşar Pehlivanoğlu ölürken, diğer kayınbiraderi 22 yaşındaki Hulusi Ökten ise ağır yaralandı.

Olaydan sonra kaçan ve aynı gün Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde yakalandıktan sonra Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen Ahmet Taş, dün çıkarıldığı mahkemece 'Birden fazla kişiyi kasten öldürmek ve kasten adam yaralamak' suçlarından tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Öte yandan hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Yaşar Pehlivanoğlu ile evli ve 1 çocuk babası Halil Ökten, dün köyde toprağa verildi. - Edirne / Enez


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net