IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2011, 11:17   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkan Ayanoğlu, Sivil Toplum Örgütlerine 2.5 Yıllık İcraatlarını Anlatıyor




Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 2.5 yıllık görev süresinde yaptıklarını, sivil toplum kuruluşları, partiler, dernekler, sendikalar ve kanaat önderlerine anlatmaya başladı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda iki yıllık icraatlarını anlatan Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, göreve geldiği süre içinde yaptıkları çalışmaları, her kesime anlattıklarını söyledi. Her yıl yaptıkları çalışmaları bu şekilde halka anlatacaklarını belirten Ayanoğlu, "En ciddi borcumuz personel alacaklarıdır. Şu anda gönderdiğimiz işçilerin alacakları ile birlikte 28 milyon borcumuz var. Toplam borcumuz, 121 milyon lira. Maalesef belediyemizin bütün taşınmazları hacizli. 3 yıl boyunca yüzde 40 kesilen İller Bankası payı ile 12 milyon 947 bin lira eski borca mahsuben ödeme yaptık. Belediyenin 30 milyon vergi borcunu ödedik. Kendi imkânlarımız ile toplam 43 milyon borç ödedik. Hem borç ödeyip hem hizmet üretiyoruz." dedi.

Mardin'de, analiz, araştırma ve kapsamlı anket uygulaması yaptıklarını, sonuçlarına göre Mardin'in tespit ettikleri 13 temel sorununun bulunduğunu, bunlardan 8'ini çözüme kavuşturduklarını belirten Ayanoğlu konuşmasına şöyle devam etti: "Verdiğimiz bu brifinglerle hem bilgilendirme yapıyoruz hem de halkımıza hesap veriyoruz. Göreve geldiğimiz süre içinde yaptıklarımızı anlatıyoruz. Katılımcıların eleştiri, görüş öneri ve değerlendirmelerini alıyoruz. Karşılıklı diyalog ve görüşmelerle Mardin için daha etkin daha rasyonel hizmet etmenin de yolunu açıyoruz. Şeffaflık ilkemiz gereği halkımız da belediyenin neler yaptığını, gelir-giderini harcamalarını her şeyini görme ve gerektiğinde hesap sorma imkanını buluyor." diye konuştu.

SİT ALANINDAKİ ESKİ ŞEBEKE HASTALIK SAÇIYOrdu

Mardin'in kalbini ameliyat ettiklerini ve bu süreç içerisinde sıkıntıların olmasının doğal olduğunu anlatan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ameliyat bittiğinde sıkıntılar da bitecek ve hasta iyileşecek hatta eskisinden daha iyi olacak. Şu an da sit alanında yaptığımız iş budur. 40-50 yıl önce yapılması gerekenler yapılmamış. Sorunlar halı altına süpürülmüş. Şimdi biz bu şebekeyi değiştirmekle Mardin'e kötülük mü etmiş oluyoruz. Mardin'in altyapısına 20 milyon lira gömeceğiz. Çalışmanın tamamlandığı sokakları betonluyoruz. Yalnız bu beton halkımızın daha fazla sıkıntı çekmemesi için geçici olarak döktüğümüz betondur. Yağışların kesildiği yaz aylarında tüm sokakları ferş taşıyla döşeyeceğiz."

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
icraatlarını, sivil, toplum, örgütlerine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Devlet ve Sivil Toplum Kalemzede Felsefe 0 23 Eylül 2011 12:17
Tunceli İli Sivil Toplum Kuruluşları YapraK Doğu Anadolu Bölgesi 0 18 Eylül 2009 20:14
Şırnak İli Sivil Toplum Kuruluşları YapraK Doğu Anadolu Bölgesi 0 18 Eylül 2009 20:00