IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2007, 13:34   #1
Alovepoem
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bardaki tartışma cinayetle bitti




İZMİR'in Bornova İlçesi Çamdibi Semti'ndeki bir bara arkadaşıyla eğlenmeye giden ‘Laz Hasan’ lakaplı 32 yaşındaki Hasan Akyüz, çıkan tartışma sonucu, iddiaya göre bar sahibinin oğlu ve arkadaşı tarafından tabanca ve pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olayda, Akyüz yanındaki arkadaşı Salih Paşa ise yaralandı.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında Yıldırım Beyazıt Caddesi'ndeki ‘Bebeğim’ adlı barda meydana geldi. İşsiz olan, evli ve bir çocuk babası 32 yaşındaki Hasan Akyüz, arkadaşı tornacı 34 yaşındaki Salih Paşa ile eğlenmek için bara gitti. Akyüz ve Paşa iddiaya göre bar sahibi Ayşe Açıkgöz ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada, barda bulunan Ayşe Açıkgöz'ün oğlu 28 yaşındaki Ferdi Açıkgöz ile Ayşe Açıkgöz'ün arkadaşı 45 yaşındaki Şükrü Baş de Akyüz ve arkadaşı Paşa ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ferdi Açıkgöz ve Şükrü Baş, bardaki Akyüz ile arkadaşını dışarı çıkardı. Sokakta devam eden tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, iki arkadaşın üzerine pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açıldı. Görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, Akyüz ve Paşa'yı yerde kanlar içinde buldu. Ayağından yaralanan Paşa, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedaviye alınırken, Akyüz olay yerinde hayatını kaybetti.
İnceleme yapan polis ekipleri, olay yerinde bir tabanca ile bir pompalı tüfek, çok sayıda boş kovan ve kartuş buldu. Şükrü Baş ile Ferdi Açıkgöz polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Baş, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülürken, olayın nasıl olduğunu soran basın mensuplarına dönüp gülerek, “Olayla hiçbir ilgim yok, evimde oturuyordum polisler geldi ve gözaltına aldı. Olayın ne olduğunu da bilmiyorum” dedi.
Olay yerinde bulunan pompalı tüfekle tabancayı kimin kullandığının gözaltına alınan zanlıların parmak izlerinin ve el svaplarının incelenmesiyle belirlenmesine çalışılacağı bildirilirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
Olayda hayatını kaybeden Hasan Akyüz'ün hırsızlıktan gaspa kadar 11 ayrı suçtan, Şükrü Baş'ın yaralamadan sabıkalarının bulunduğu, Ferdi Açıkgöz'ün ise hırsızlıktan poliste suç kaydının olduğu belirtildi

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
bardaki, bitti, cinayetle, tartisma, tartışma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tartışma cinayetle bitti Desmont Haber Arşivi 0 08 Kasım 2014 17:52
Kız Meselesi Cinayetle Bitti Cemalizim Haber Arşivi 0 27 Mart 2012 19:04
Restoranda tartışma cinayetle sonuçlandı Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 01:30