IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2011, 17:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karısını 9 bin liraya başka erkeğe sattı




3 çocuklu talihsiz kadın, eşi tarafından 9 bin 600 liraya başka bir adama satıldı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3 çocuğunun babası tarafından 9 bin 600 liraya Bitlis’te bir adama satılan kadın, polise "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Şahhüseyinrim'dir" diye dilekçe verdi.
BORCUNU ÖDEMEK İÇİN KARISININ BÖBREĞİNİ SATTI

Hacer A.’dan 12 Aralık’tan beri haber alınamıyor. ANKARA’da Muzaffer Yılmaz adlı baba, Cumhuriyet savcılığına, kızı Hacer A.’nın (30) kaçırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Damadı Hayri A.'nın, kızını 9 bin 600 liraya başkasına sattığını iddia eden Muzaffer Yılmaz'ın dilekçesine göre olaylar şöyle gelişti:
Hacer, 2002 yılında Hayri A. (44) ile evlendi. Çiftin 3 çocukları oldu. Hayri A. çok borçlanınca evde de huzur kalmadı. Bir akşam karısına "Borçlarımı ödemek için senin bir böbreğini 20 bin liraya sattım" dedi. Hacer A. babasını aradı."Kocam böbreklerimi satmış, beni kurtarın" deyince Muzaffer ve Seyran Yılmaz çifti 3 torunu ile kızını alıp evlerine götürdü. Hayri A. ise ortadan kayboldu.
'BEN SENİ SATTIM ARTIK ONLARIN MALISIN'

3 ay sonra Hayri A. "İstanbul'a yerleştim, iş buldum" diye aradı. Hacer de inanıp gitti. Bir gün yabancı erkeklerle gelen Hayri A. "Ben seni sattım. Artık onların malısın" dedi. İddiaya göre Hayri A.’ya 9 bin 600 lira veren bu kişiler, kadını zorla Bitlis’e götürdü.
Hacer’in Bitlis’te olduğunu öğrenip giden Muzaffer Yılmaz, kızını Aşağıkaraboy Köyü’nde Şahhüseyinrim adlı kişinin evinde buldu. Bu kişi, Yılmaz’a, "Biz eşiyle anlaştık. Kızın boşanacak ve benimle yaşayacak" dedi. İddiaya göre Hacer A.’yı da "Dönersen çocuklarını da anne-babanı da öldürürüz" diye tehdit etti. Bir ara bu kişiyle Ankara’ya gelen Hacer A., gizlice Karşıyaka [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merkezi’ne "Benim veya yakınlarımın başına birşey gelirse sorumlusu Şahhüseyinrim adlı kişidir."diye şikayet dilekçesi verdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araştırma başlattı. Boşanma dilekçesi verdiğini söyleyen Hacer A. yeniden Bitlis’e götürüldü.
Savcılık, soruşturma başlatırken Muzaffer Yılmaz, kızından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]alamadığı için yetkililerden yardım istedi.

__________________
Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başka, bin, liraya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
7 yaşındaki kardeşini, 7 erkeğe sattı Hayal Haber Arşivi 2 02 Nisan 2010 13:19
Bir kasa biraya karısını sattı Dilara Haber Arşivi 4 16 Eylül 2008 00:42