IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2011, 02:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
9 yaşındaki Batuhan kalp krizine yenildi




G.Antepspor yöneticisi Abdullah Devrim Sever'in oğlu, 6 aylıkken kalp ameliyatı geçirmişti. O günden beri çok sağlıklıydı. Ta ki önceki akşama kadar... Doktoru ise "Futbol oynuyormuş. Kalp hastalarına, ağır sporları asla önermiyoruz" dedi
Gaziantepspor yöneticisi ve Hasoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Devrim Sever'in, 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever, ani bir kalp krizi sonucu kalp krizi sonucu kaybetti. Kalp damarlarındaki rahatsızlık nedeniyle 6 aylıkken ciddi bir kalp ameliyatı geçiren Batuhan Sever, önceki akşam kalp krizi sonucu yaşama veda ederek aileyi yasa boğdu. Batuhan'ı bebekken ameliyat eden doktoru ise, "Futbol oynadığını öğrendik. Küçük yaşta kalp rahatsızlığı geçirenlere böylesi ağır sporları asla önermiyoruz" dedi. Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantepspor'un sevilen yöneticilerinden Abdullah Devrim Sever'in yönetim kurulu üyesi olduğu Hasoğlu Yapı, Newista Residence, Uskumruköy Konutları, Kartal Rezidans projesi ve Talep Grup İş Merkezi gibi birçok büyük projeyi gerçekleştiren firma olarak biliniyor. Yönetim kurulu üyesi Abdullah Sever de inşaat işlerinden dolayı bir süre ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşıyordu. Aileyi yıkan acı olay da İstanbul'da yaşandı.

ÜZÜNTÜDEN KOLUNU KIRDI
Henüz 6 aylıkken kalp damarlarındaki rahatsızlıktan dolayı ameliyat geçiren Batuhan, o günden sonra kalbiyle ilgili hiçbir bir sıkıntı yaşamamıştı. Hayat doluydu. Spor yapıyor, futbol oynamayı çok seviyordu. Fakat önceki akşam oyun oynarken bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçiriyordu. Ailesi hemen hastaneye kaldırdı. Fakat İstanbul Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Abdulah Sever aldığı haberle yıkıldı. Hatta o an duyduğu tarifsiz acıyla duvara yumruk atarak kolunu kırdı. Küçücük yaşta oğlunu toprağa vermenin üzüntüsünü yaşayan anne Arzu Sever ise Gaziantep'teki cenaze töreninde bir an olsun oğlunun tabutunun başından ayrılmadı. Batuhan Sever, 19 Aralık'ta Nizip Asri Mezarlık'ta bulunan aile mezarlığında defnedildi. 6 aylıkken Batuhan'ın kalp ameliyatını yapan Acıbadem Hastanesi Bakırköy Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayyar Sarıoğlu, şu bilgileri verdi: "Batuhan'ı 2003'te ameliyat etmişiz. Kalp ana atardamar çıkışında kapakta bir darlık vardı. Ayrıca, ana atardamarda kapağın üzerinde bir darlık vardı. Bu bölge genişletildi. Sağlıklı bir çocuktu. Her yıl ekokardiyografiyle kontrolleri yapılıyordu. Kalp fonksiyonları, kalp duvar kayınlıkları her şey normal sınırlar içerisindeydi. Ancak, aileden öğrendik ki futbol oynuyormuş. Doğuştan kalp hastası olanlara ağır sporları önermiyoruz. Futbol da ağır bir spordur. Normal şartlarda biz buna izin vermiyoruz. Ama Batuhan'ın ölümü arkasında başka nadenler de olabilir. Ritm bozuklukları olabilir. Bu hastalarda efor sırasında çıkar bunlar. Çocuklara ağır sporlar yaptırmadan önce doktorların, kardiyologların ön tetkikler yapması gerekir."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
9, batuhan, kalp, krizine, yaåÿä±ndaki, yaşındaki, yenildi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalp krizine karşı mucize aşı! Lucifer Sağlık Köşesi 0 09 Haziran 2010 04:24
Kalp krizine karşı mucize buluş Angel Sağlık Köşesi 0 16 Aralık 2008 16:03
Kalp Krizine, Kişisel Önlem. Ocean Sağlık Köşesi 0 23 Nisan 2008 03:49