IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2011, 11:54   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP İl Başkanı: İstifa Eden Yöneticilerin Amacı Delege Seçimini Önlemek




CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, 10 il yöneticisinin istifasıyla ilgili olarak, "Hiçbir gerekçe ve mazeret göstermeden istifa eden il yöneticilerinin amacı; delege yazımının demokratik bir seçimle değil de masa başında kendileri tarafından yazılmasını sağlamaktır." dedi.

İl Başkanı Baştürk, 16 Aralık tarihinde partilerinin il başkanlığı binasındaki toplantıda, ilçe başkanlarına üye çizelgelerini imza karşılığı teslim ettiğini belirtti. 21 Kasım'da partilerinin genel merkezinden gelen bir genelge gereğince 17-24 Aralık tarihleri arasında parti binasının 10.00-18.00 saatlerinde açık tutularak, üye çizelgelerinin askıda kalması konusunda ilçe başkanlarını bilgilendirdiğini anlatan Baştürk, "Toplantıda ilçe başkanlarına, delege yazımının masa başında yapılmayacağını, hiçbir partilimizin küstürülmemesi için mahalle ve köylere gidilerek delege yazımının demokratik seçimle ve mahallinde yapılacağını özellikle söyledim. Malatya merkezde ise üye çizelgesinin askıya çıkarıldığını, yazılı ve görsel basın ile parti internet sitesinde bilgilendirme amaçlı olarak yayınlattım." diye konuştu.

Baştürk, demokratik yöntemle delege yazımı konusunda, bazı il yönetim kurulu üyelerinin yeniden seçilememe endişesi yaşadığını, üye listelerinin askıya çıkartılmasından rahatsızlık duyduklarını aktardı. Bu il yönetim kurulu üyelerinin delege yazımının daha önceden olduğu gibi masa başında yapılması gerektiğini beyan ettiğini, bu konuda baskı uyguladıklarını anlatan Baştürk sözlerini şöyle sürdürdü: "İl yönetimini 2 kez olağanüstü toplantıya çağırmama rağmen yöneticilerimizin bir kısmı toplantıya katılmayarak yönetim kurulunu boykot etmiş ve çalışamaz hale getirmiştir."

10 il yöneticisinin hiçbir gerekçe göstermeden istifa ettiğini hatırlatan Baştürk, "İstifa eden il yöneticilerinin amacı, delege yazımının demokratik bir seçimle değil de masa başında kendileri tarafından yazılmasını sağlamaktır." ifadelerini kullandı.

Baştürk, dün istifa eden 10 il yöneticisi dışında kendisinin ve 4 il yönetim kurulu üyesinin genel merkezin kararına kadar başı dik ve onurlu bir şekilde görevlerinin başında olduğunu sözlerine ekledi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
amacı, chp, delege, eden, il, istifa, secimini, yöneticilerin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık