IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2011, 08:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Müdürün evinde 'yemekteyiz'




Ordu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Yöresel Yemek Yarışması”nda, yüksekokul müdürü Veli Türkmenoğlu’nun eşi sebze yemekleri kategorisinde 126 yarışmacı arasından birinci seçilerek tam altın kazandı. Aynı kategoride ikinci olan baldız da yarım altın aldı.

Ersin ÖZMEN / AHT

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, yöresel yemekleri tanıtmak ve unutulmaya yüz tutmuş yemekleri hatırlatmak için 16 Aralık’ta “Yöresel Yemek Yarışması” düzenledi. Yarışmada Sebze Yemekleri kategorisinde ODÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli Türkmenoğlu’nun eşi Hanife Türkmenoğlu ‘Pezik Yoğurtlaması’ ile 126 yarışmacı arasında birinci seçildi ve tam altın ödülüne layık görüldü. Aynı kategoride yarışan Yüksekokul Müdürü Veli Türkmenoğlu’nun baldızı Hatice Kılıç ise ‘Sakarca Tava’ ile ikinci seçilerek yarım altın kazandı.

‘HİÇ UMMUYORDUK’
Yarışmayı değerlendiren Türkmenoğlu, sonucun kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. Türkmenoğlu “Hiç ummadığımız bir gelişme oldu. Normal şartlarda, beklediğimiz bir şey değildi. Fakat jüri bağımsız bir değerlendirme yaptı. Bizim için de gerçekten sürpriz oldu” dedi. Yarışmaya “Tatlı” kategorisinde 72, “Balık Yemekleri” kategorisinde 44, “Sebze Yemekleri” kategorisinde 126, “Hamur İşleri” kategorisinde 37 olmak üzere toplam 279 yarışmacı katıldı. Jüri ise Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim görevlileri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile işadamlarından oluştu. Yarışmada her kategoride birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın verildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
evinde, müdürün, yemekteyiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koca Evinde Taciz Baba Evinde Şiddet JB Haber Arşivi 1 18 Mart 2011 19:55
Yemekteyiz |IF| Süslü Serbest Kürsü 2 05 Şubat 2009 16:32