IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Erzincan Emniyeti, Terör Örgütüne 6 Öğrenci Götüren İki Kişiyi Yakaladı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/439443-erzincan-emniyeti-teror-orgutune-6-ogrenci-goturen-iki-kisiyi-yakaladi.html)

aLya 29 Aralık 2011 13:45

Erzincan Emniyeti, Terör Örgütüne 6 Öğrenci Götüren İki Kişiyi Yakaladı
 
Erzincan'da Üniversite öğrencilerini kandırarak PKK'nın dağ kadrosuna kazandırmak için çalışma yaptığı iddia edilen iki kişi, operasyonla yakalandı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütünün gençlik yapılanmasında üst düzey yönetici oldukları belirlenen Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencileri B.B. ve Y.B.'nin otobüsle Tercan ilçesine doğru gittikleri bilgisini aldı. Kendilerine trafik polisi görüntüsü veren özel harekat şubesi polisleri, ilçe merkezinde durdurulan otobüse gizlice yaklaşarak orta kapıdan içeri girdi. Polis, otobüsteki B.B. ve Y.B.'yi otobüsün içinden çıkararak yere yatırıp etkisiz hale getirdi. Yakalanan B.B. ve Y.B Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Dağ kadrosuna gitmeye hazırlanan 6 öğrenci de gözaltına alındı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net