IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Uludere kaymakamı: Saldıranlar Uludereli değil (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/440043-uludere-kaymakami-saldiranlar-uludereli-degil.html)

PassioN 01 Ocak 2012 12:01

Uludere kaymakamı: Saldıranlar Uludereli değil
 
Kaymakam Yavuz, "Bana saldıranlar Uludereli değil. Bunlar provokatördür. Vatandaşlar bağrına bastı" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bombardımanda ölen 35 kişi için taziye ziyaretinde bulunmak üzere Gülyazı köyüne giden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaymakamı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ziyaret sırasında bir grubun taşlı ve yumruklu saldırısına uğradı.
"CENAZE SAHİPLERİ BENİ ARADI"

Başından ve yüzünden yaralandığı gözlenen Naif Yavuz, olay ve sonrasında yaşadıklarını anlattı.Kendisine saldıranların cenaze sahipleri olmadığını vurgulayan Yavuz, ''Hatta, cenaze sahiplerinden bana bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]geldi; 'Kaymakama yapılan bu saldırı, bir önceki saldırıdan daha çok bizi rencide etmiştir. Çok daha üzmüştür' diye. Cenaze sahipleri beni aradılar. Üzüntülerini dile getirdiler'' diye konuştu.
Naif Yavuz, saldırganlara karşı kendisini köylülerin koruduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi: ''Ben bir saat içeride kaldım. Vatandaşlar beni bağrına bastı. Vatandaşların bağrına basması başkalarını rahatsız etmiştir. Cenaze sahipleri beni bağrına bastı. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bana saldıranlar asla ve asla cenaze sahipleri değildir. Beni orada koruyan da köylünün kendisidir. Bana vuranların hiçbiri Uludereli değildir. Dışardan gelen provokatörlerdir.''
DURUMU İYİ

Çevre köylerin ileri gelenlerinin de çabası sonucu kalabalık petrol istasyondan ayrılırken, Kaymakam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olay yerine gelen bir ambulansla alınarak bölgeden uzaklaştırıldı. Yavuz'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net