IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2012, 15:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Çekici Erkek Okan





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İlk kitabı 'Biz Tatlı Cadılar!' ile geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan spiritüel yaşam uzmanı Tuğçe Işınsu; yeni kitabı 'Onu Baştan Çıkar!'da; Türk kadınına beğendiği erkeği nasıl baştan çıkarabileceğinin sırlarını veriyor. Kadınların, ilişkinin başında yanlış yaptığını söyleyen Işınsu ile yeni kitabını ve ilişkileri konuştuk.

BU KİTAP NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Beş yıl önce, bir TV kanalında metafizik konuştuğumuz bir programım vardı. Ama zamanla metazifik yerine aşk konuşulmaya başlamıştı. Programda; kadınların çok fazla aldatıldığını gördüm. Oradan aldığım notlarla 'Biz Tatlı Cadılar!'ı yazdım. O kitabın okuyucularının ısrarıyla da 'Onu Baştan Çıkar' ortaya çıktı.

ÖNCE ERKEK AŞIK OLSUN

Kitap; bir erkeği baştan çıkarmanın formülünü mü veriyor?

Türkiye'de baştan çıkarmanın cinsellikle ilgili olduğu zannediliyor; oysa ilgisi yok. Tamamen karşı tarafı çözüp eksikliklerini, zaaflarını doldurmak üzerine bir olay bu. Baştan çıkarmanın birinci kuralı; siz aşık olmayacaksınız, karşı tarafı kendinize aşık edeceksiniz. İkincisi de; teslim olmayacaksınız. Türk kadını duygusal olduğu için teslim oluyor.

Bunları düşünmek, ilişkide hesap kitap yapmak anlamına gelmiyor mu?

Kadınlar aşık olunca kaybediyor. Şunu söylüyorum; ilişkinin ilk 40 gününde kontrollü olun, karşı tarafı çözün, annesinin nasıl biri olduğuna bakın, zaaflarını saptayın ve onu ele geçirin. Sonra siz aşık olun.

Türk kadınının ikili ilişkilerde zaafları çok mu fazla?

Kesinlikle! Bunun bir nedeni de; astrolojik. 29 Ekim'de kurulmuş bir ülkede yaşıyoruz; yani ülkemiz Akrep burcunda. İlişkileri de Akrep burcu, yani zaaflar, tutkular yönetiyor.

İKİNCİ ALİ AĞAOĞLU

29 Ekim erkekleri niye etkilemiyor peki?

Erkekleri de etkiliyor tabii. Erkekler de o kadar tutkulu ki; bu da onların çapkınlık katsayısına yansıyor.

Türkiye'nin en baştan çıkarıcı ünlü erkeklerini de belirlemişsiniz...

Bunun için, bir araştırma şirketiyle, altı büyük şehirde, 20-45 yaş arası kadınlar arasında anket yaptık. Türkiye'de popüler olan 10 erkek belirledik. Bunlar; Kıvanç Tatlıtuğ, Sadettin Saran, Ali Ağaoğlu, Kenan İmirzalıoğlu, Berhan Şimşek, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Murat Boz ve Yavuz Bingöl'dü. "Türkiye'nin en baştan çıkarıcı erkeği kim?" diye kadınlara sorduk. Yüz kadının 67'si Okan Bayülgen'e oy verdi.

Bayülgen'in zekası mı ona bu unvanı kazandırdı?

Zeka, bir de cinselliğe gönderme yapması... Bu göndermelerini kadın seyirci "Bana da mı dedi acaba?" diye üstüne alınıyor. Bayülgen'in dört kere evlilik yapması da kadınların hoşuna gidiyor. Bir de onu saf bulduklarını da söylemişler.

Araştırmada ikinci kim oldu?

Ali Ağaoğlu. Dikkat ederseniz; ikisi de kısa boylu, pek yakışıklı olmayan ama komik olabilecek erkekler.

HEM SEKSİ OLACAKSIN, HEM SAF!

Kadınlara tüyo vermenizi istesem; erkeği baştan çıkarmak için ne yapmaları gerekiyor?

İki S kuralını uygulasınlar! Hem saf, hem seksi olacaksınız! Ayrıca mesela 'Baştan çıkaran yemekler' diye bir bölüm var kitapta. İddia ediyorum; kadın daha fazla yemek pişirse, ilişkiler daha iyi olur. Çünkü yemek erkeğe annesini hatırlatıyor.

SALKIM ÇOK GERÇEKÇİ BİR KADIN!

YEŞİM SALKIM: Çok gerçekçi bir kadın. Geçmiş tecrübelerinden dolayı şu anki evliliğinde çok doğru karar alıyor. Karşı tarafı doğru yönlendiriyor, kendisini de ilişkinin içinde iyi konumlandırıyor.

Müjde Ar: Türkiye'nin en baştan çıkarıcı kadını. Zekasıyla karşı tarafa "Ben eşsizim, benden daha iyisini bulamazsın" enerjisi veriyor.

Hülya Avşar: İyi bir baştan çıkarıcı olduğunu düşünmüyorum. Sadece Hülya Avşar değil; fazla güçlü, fazla kuvvetli olanların enerjisi ve elektriği, kendilerinin önüne geçiyor.

EBRU ŞALLI: Kendisi stratejist bir kadın. Bunu olumlu anlamda söylüyorum. Çok gerçekçi, eşinin gereksinimlerine cevap veren biri.

Tuba Büyüküstün: Bence Tuba eşini değil, eşi onu baştan çıkardı. Eşinin de aşık olduğuna inanıyorum fakat bence Tuba daha aşık.

İLK 40 GÜN HEDİYE ALMAYIN

İlişkinin ilk 40 gününde kontrollü olunması gerektigini söylüyorsunuz. Stratejilerle başlayan bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?

Bence erkek aşık olduktan sonra kadın kendini teslim ederse, ilişki daha sağlıklı olacaktır. Kadın başta aşık olursa, adam hevesini alıp gidebiliyor. Erkeğin ikna olması için de kadının baştan teslimiyetçi olmaması, erkeği iyi çözmesi gerekir. Mesela kadınların ilk aylarda hediye almaması, hemen "Seni seviyorum" dememesi gerekiyor. Bunlar için en azından 40 gün geçmesi gerekiyor. Amerika'daki ilişki terapistleri bile "Üç ay cinsel ilişkiye girmeyin" diyor. Ben üç ay demiyorum ama 1.5 aydan önce cinsellik yaşanmaması lazım.

FAZLA KONUŞMAYIN

Yani kadınlara "Erkeklerin 40'ını çıkarın" diyorsunuz...

Evet, 40 gün içindeki ilk beş buluşma önemli. İlk beş buluşmada çok konuşmayın, bırakın karşı taraf konuşsun. Böylece size zaaflarını, eksiklerini, beklentilerini anlatacaktır. Buralardan girerek onu elde edin.

Türk kadınının yaptığı başka yanlışlar var mı?

Türk kadını çok direkt konuşuyor; ima etmeyi, gizemli olmayı öğrenmesi lazım. Bir de Türkiye'de aramayan erkeği arama kültürü var. Erkek aramıyorsa, istemiyordur.

__________________
Exy..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cekici, erkek, okan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte kadınlara göre çekici erkek! Feronia Ah Erkekler 4 23 Mart 2010 18:44
Çekici Erkek Meslekleri Heidi Ah Erkekler 9 12 Nisan 2008 17:56