IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Swat

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2012, 08:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘Üstümde o adamı görünce boğazını sıkıp bir tekmeyle fırlattım’




endik’teki 5 yıldızlı otelde ‘odaları karıştırma’ nedeniyle yaşandığı iddia edilen ilginç tecavüz olayının detayları ortaya çıktı
09 Ocak 2012 Pazartesi, 08:38:16


Pendik’te 5 yıldızlı Green Park Otel’de yılbaşı gecesi büyük bir skandal yaşandı. Alkolün su gibi aktığı ve Hande Yener’in sahne aldığı yılbaşı partisinin ardından sabaha karşı odalarında uyuyan otel misafirleri, koridordan gelen “İmdat. Tecavüze uğradım” çığlıkları ile uyandı. Otelin 3113 nolu odasında kalan Gül K., isimli iş kadını, uyuduğu sırada odasına giren bir adamın tecavüzüne uğradığını öne sürüyordu. Vatan'ın haberine göre ancak tecavüzle suçlanan Ankaralı işadamı Hüseyin T.’nin savunması bir hayli ilginçti. Birkaç oda yanda kız arkadaşının uyuduğunu ve odasını karıştırarak yanlışlıkla odaya girdiğini öne süren işadamı, oda anahtarının da kapıyı açtığını anlattı. Hüseyin T tutuklanarak cezavine gönderilirken, 3113 nolu odada yaşananların detaylar ortaya çıktı. Olayı 3 tarafı o gece yaşananları şu şekilde anlattı:

“Bana ‘çok güzeldi, daha bitmemişti’ diyordu”

Kıbrıslı iş kadını Gül K.: Yılbaşı günü iki arkadaşım ile birlikte eğlenmek ve yılbaşını geçirip konaklamak için Greenpark otele geldik. Bana 3113 nolu, arkadaşlarıma ise 3129 nolu odaları verdiler. Konser sonrasında 02.30 sıralarında 3113 nolu odama gelerek uyudum. Saat 05.45 sıralarında üzerimde bir erkek şahsın benimle cinsel ilişkiye girdiğini hissedince uyandım. Hatta ben uyanırken erkek şahıs ‘İçindeyim oh’ diye sesler çıkarıyordu. Gözlerimi açtığımda şahsın boğazını sıkıca elimle kavradım ve şahsın karnına tekme atarak üzerimden fırlattım. Yere düştü. Tamamen çırılçıplaktı. Ben üzerime baktığımda alt pijamamın ve iç çamaşırımın diz kapaklarıma kadar indirilmiş olduğunu gördüm. Hemen yataktan bu şekilde çıkarak arkadaşlarımın bulunduğu odaya doğru koştum. 3129 numaralı odada kalan arkadaşlarımın kaldığı odanın kapısını yumrukladım. Kapıyı A.Ö. açtı çabuk gel bana saldırdılar, tecavüz ettiler. Odamda bir adam var’ deyip koşarak odama geri gittim. İsmini sonradan öğrendiğim ve bana tecüvüz eden Hüseyin T. isimli şahıs halen odamda bulunuyordu. Üzerini giyiniyordu. Kim olduğunu, odama nasıl girdiğini sorarak ona ‘bana nasıl tecavüz edersin’ diye bağırdım. Şahıs bana “ama çok güzeldi daha bitmemişti” gibi abuk sabuk cevaplar verdi.”

‘Kız arkadaşım zannederek birlikte olmak istedim’

Ankaralı işadamı Hüseyin T: Otele yılbaşını gecesini kutlamak için kız arkadaşım Sıla U. ile birlikte saat 21.00 sıralarında geldik. Bize 3109 nolu odayı tahsis ettiler. Hande Yener konseri vardı. Eğlence gece geç saatlere kadar sürdü ve biz çok alkol aldık. Sonra kız arkadaşımla odaya çıktık. Sonra ben çorba içmek için aşağıya indim. Tekrar odama kız arkadaşımın yanına çıkmak istedim. Elektronik kartımla kapıyı açtım ve odaya girdim. Kız arkadaşımın yanına uzanıp cinsel olarak birlikte olmak istedim. Kız arkadaşım bir tepki gösterince yataktaki kişinin başkası olduğunu anladım. Ben yanlışlıkla kendi odama girmek yerine ismini sonradan öğrendiğim Gül K. isimli bayanın odasına girmişim. Dışarı çıktım. Kendisinden özür dileyerek bir yanlışlık olduğunu ve olayı büyütmemesini istedim. Olay güvenliğe intikal edince çağırılan polisler tarafından polis merkezine götürüldüm. Ben girerken oda numarama bakmamıştım. Anahtar açınca içeriye girdim. Yatakta yatan bayanın kız arkadaşım olduğunu zannederek onunla birlikte olmaya çalıştım. Ancak kesinlikle cinsel ilişkiye girmedim. Bu olayda otelin sorumluluğu vardır. Oda anahtarının başkaca odaları açması sebebiyle olmuştur.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Ocak 2012, 23:14   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ‘Üstümde o adamı görünce boğazını sıkıp bir tekmeyle fırlattım’




Ya uyuyan erkek olsaydi :]
Hey gidi alkol , sisede durdugun gibi dursana.

Rezalet.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

Alt 10 Ocak 2012, 00:06   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ‘Üstümde o adamı görünce boğazını sıkıp bir tekmeyle fırlattım’




asdaskdflşkslşdafkşsdf

olur böyle şeyler ya büyütmemek lazım

 

 

Etiketler
fırlattım’, tekmeyle, ‘üstümde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Helvasını yedikleri adamı karşılarında görünce! Lucifer Haber Arşivi 0 01 Nisan 2010 18:25
Bebeğinin boğazını iple sıkıp çöpe attı Süslü Haber Arşivi 0 06 Ocak 2010 15:28
Kızına tacizde bulunan adamı tekmeyle öldürdü Angel Haber Arşivi 2 15 Ekim 2008 00:41
ÜSTÜMDE BOMBA VAR dedi Collettivo Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2008 14:57